• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 800

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Još malo pa če bit i šupa gotova za tomu.Ovog tedna je sredjen donji dio šupe koji je presvučen ljepivom i povučena ROFIXova plastična fasada da se može i prat sa vodom.Barva je kakva je jer material je bio djabe,važno da je svjetal prostor i da je beton presvučen.:(hi):
forum image hosting
picture share

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Vidim svi neke garaže rade, kako je s papirima, jel imate sve crno na bijelo da nebi bilo :icon_pai:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Ja se ne brinem jer baš pre mesec dana bila nova premjera kvadrature zbog novog zakona o porezu.Baš sam jih pito o ovoj šupi i ona se uklapa po zakonu o jednostavnim objektima do 30 kvadrata koji ne trebaju papira o sigurnosnoj gradnji.Več prije sam imo problema sa radionom koja je bila prevelika prema papirima tak da sam ovu šupu radio na sigurno da ne bi posle bilo nisam znao.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
A kak si rešil taj problem z radionom?

Kaj porez na imovinu??? Pas mater, znači, i nama slijedi... :(n):

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
ZJ bilo je za plakat iznova KPL gradbeni i pristojbine lepe pare su otišle bandi.Sve zbog jednog suseda koji se doselio i prijavljivo a na svu sreču je posle prodo svoje i odselio tak da sad imam normalne susede.Sad kad su ponovo merili su zbog toga jer mi je porezna zaračunala dvije kuče i to baš zbog novog gradbenog za radionu koja je u sklopu kuče a oni mi nabili porez za još jednu kuču.Kod nas je sad različit porez na useljenu i nenaseljenu u procentima vrednosti objekta.Nenaseljena ili u najamu je veči porez duplo.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Danas sam išo po pesak koji se plača po kilaži.Tv + kiperica ima 1920 kila + ja + 2,5 T peska vaga pokazala 4,5 tone nije tako malo za tomeka.Sledeči put ču naložit 3T jer bez problema to vuče.:tractor::icon_thumright:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Nema kod mene ne može-mora,ak nešto ode se popravi i dalje punom parom.Nije on mene kupio ja sam ga i mora da sluša.:icon_lol:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Hhehe ali mogu zamislit kojom brzinom ides kad vozis toliko hehe ja pjesma obično vozim 2.5 kubika 3 max sa mojim i to mu je onak posteno

magla

Član
Tu od
11 Ožu 2008
Poruka
325
Danas sam išo po pesak koji se plača po kilaži.Tv + kiperica ima 1920 kila + ja + 2,5 T peska vaga pokazala 4,5 tone nije tako malo za tomeka.Sledeči put ču naložit 3T jer bez problema to vuče.:tractor::icon_thumright:
drago mi je kaj si sretan kaj si toliko povukao sa tomicom
povuć će ti on i 3t ali se pazi niz breg da te ne strjera jer ima male gume i slabo prijanjanje na podlogu

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Evo da ne stavljas samo ti hehe

Prilozi

• IMG_1149.jpg
    IMG_1149.jpg
    60.2 KB · Pregleda: 207
  • IMG_1156.jpg
    IMG_1156.jpg
    62.2 KB · Pregleda: 199

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Čudan ti to pesak na prikolicama.Jel dobra berba jer dobro su krcate.:icon_thumright:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
A nije baš nešto pamtim i bolje ali ajde mi još nismo na red mi imam od srijede do nedelje

Najnoviji postovi

Na vrh