Pa kaj moguce da sam tak glup ? Da, sa malcerom sam dobio kardan sa sklopkom, al je bio predugacak, bilo mi ga zao kratiti pa sam uzeo obicni bez sklopke.Problem je malčer ako nemate kardan za protočnom sklopkom, jer tv nema dvostepeno kvačilo.
ne znam dal bih se smijao ili plakao, jer priznam, u par navrata sam skoro naje... dok sam se okretao na medji sa susjednom parcelom jer je njegova niza za vise od pola metra. Zbilja nemam nikakvog iskustva sa Tomicom, hvala Bogu na ovom forumu i dobrim ljudima koji zele podjeliti iskustva i pomoci drugima.Dobro si i prošel. Neki su to shvatili na rubu provalije.
Pozdrav, ako se ne varam ovo je 830 ?tomo i njegova nova obuća
100% bolji oprijem na podlagu nego prije.Vozim sve uzbrdo .....Postoji neki poseban razlog za šire gume? Koja je namjena tog traktora sa takvom širinom
ovo je jako bitno, ne znam kakvi su tereni kod vas ali stavio sam nove gume nazad i prednje jos imaju dobre ripne ali bez blokade ne mogu apsolutno nista. Malciranje u laganu uzbrdicu, nula bodova bez blokade, oranje , prelazak preko brazdi ma sve sve...nista se nemoze bez ukljucivanja blokade i sad kad mi to ne radi traktor stoji100% bolji oprijem na podlagu nego prije.Vozim sve uzbrdo .....