Nije tajna naravno.
Servo komplet sam kupio kod gosp.Bolfeka. Cijena za komplet sve 3.000,00 kn: Glava volana, pumpa, remenica, remen, crijeva, svi vijci... Zapravo komplet sve sto je potrebno. Bio je oglas na njuskalu, trazim ga sad i nema. Kad smo se nalazili za preuzimanje rekao mi je da su prodali hrpu volana tokom 2-3-4 mjeseca, valjda zbog Korone ljudi imali vremena slagati traktore. Ja sam slagao volan jednu subotu i trebalo mi cca 6 sati za sve, netko tko je malo spretniji sa mehanikom vjerojatno bi to slozio i za 3 sata. Sve pohvale za izvedbu jer je bilo doslovce plug-n-play. Potrebne su neke preinake, malo pomaknuti nosac haube i izrezati haubu da se napravi mjesta za servo pumpu, skratiti polugu za krajnike u sredini itd. medjutim to su sve "sitni" radovi. Takodjer, dobis jasne pisane upute sa volanom tako da zbilja nije problem. Iskreno, jos nisam isprobao traktor u polju jer sam imao nekih problema sa strujom pa dok sam to rjesio i kupio novi akumulator. Ovako na asvaltu i po dvoristu same pohvale, sve radi super za sad. Tokom ovog tjedna idem u malciranje vocnjaka na bregovitom terenu pa javim dojmove.