Seljačič, siječam ja se tebe, po svojoj izreki izpod posta crveno napisanom, koja drži, da bolje ne može.
Mogu ti samo kazati, da imao je moj kumič ovaj TV 821. Prije toga vozijo je 418. Imao je zanjega i razbacivač đubriva, i kosijo za jedno kravo travo. Malo mu bijo premali, pa dokupijo AGT 830. 3 stvare su mi ostale na umu, kaj mi je pričao. Prvo je tugovao oko ljuljanja transmisije, kad sa tim strojevima gonijo samoutovarko. Riješijo to sa kupnjo ustreznog kardana. KAd je orao sa AGT-jem, uvijek uništilo poluosovine. Kuči ga je uništenog vozijo prijatelj sa Hurlimanom na liljuškaru. A TV 821 se je satrao gusani dijo u centru kučišča mijenjača, gdje mi se čini je lager ,koj drži osovino za reduktor. No kupijo čovik drugo kučišče, a nešto naopako posložili(virojatno namijestili pogon zupčanike za dvoklipca na dovodu u mijenjač) i tako je taj TV dobijo turbo. Pretrčao je svaki sličan traktor, čak i štorčana. A vozijo je sve jednom brzinom manje nego prije. I breg je osijetijo prije, nego vozačko oko.
No na kraju kupijo AC Tigrone 5400F i nema tu bog brata. Osim jednog crijeva hidravlike i napake na dovodnom kablu za palbo nikad drugog problema.