• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 800

Eniz826

Član
Tu od
6 Ožu 2018
Poruka
54
Pozdrav, imam na tomici 826 balirku neki dan kupio i zanima me spaga koja je najbolja, uzeo tip 500 italplast i pucale su bale, prešao na tip 400 dosta manje puca ali opet se desi da nekad pukne
Gledao sam TEWE i Berger pa me zanima da li su one dobre

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,195
Dobio regu još par sitnica riješeno i ide na bubanj ako koga zanima neka se javi, vidi se sve od početka šta je rađeno.
Nekog manje zahtjevnog će zadovoljit
20220823_200903.jpg 20220823_200749.jpg 20220823_200932.jpg

MajstorMile

Novi član
Tu od
10 Velj 2018
Poruka
1
Imam TV 821, zanima me koji model filtera goriva ide, stari sam skinuo ali nigdje nikakve oznake na njemu. Trebam ga promijeniti pa dali znate kako se odzračuje te na što trebam obratit pažnju kod izmjene?

vitomir 1

Član
Tu od
7 Lip 2011
Poruka
299
Pozz ljudi
Evo hledam 826 na oglasu, 1000 sati,vjerovatno slavia motor , godiste 98,
5k €, garaziran.

treba mi za malciranje i frezanje cca 2ha vocnjaka i maslinika.

sta vi mislite dal je ok il bolje trazit lombardinijev motor.

gleda sam i talijance al su preskupi za moj hobi

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,770
Pogledaj ga "u živo"!
Ne štima mi: cijena, godište i sati?
Jedino ako prodavaču nije hitnoća?

vitomir 1

Član
Tu od
7 Lip 2011
Poruka
299
Imaš talijance za te novce...to nije jeftino...moj je otišo sa servom za 4600
Ima al su stariji min 10 god od ovog, mozda su i kvalitetniji, ja bih najradije carrara al skupo , skoro pa duplo ak oces da bude malo novije godiste

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,698
Pitanje jel bi i mogao taj 826 radt 2 h zemlje. Pogotovo ak je intezivno.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,195
Ma prati malo sloveniju i italiju ti za 5000e mozes kupit goldonija sa 28-33ks sa original servom...godine neka te ne muce ako si u stanju vjerovat, bitno da nije ubijen, moj savjet je svakako strpit se pratit oglase i ti si u cijeni za goldonija, carraro je ipak malo skuplji ali goldoni je raketa za taj traktor koji gledas, jer nije samo kvalieta u igri nego i komande su drugačije i kardan je drugačiji dosta je bolji traktor...
Evo sada sam gledo mehaničara kako rastavlja podrobljene rukavce od prime...još noviji traktor od koga gledaš sve uništeno, igličasti iz rukavca pojedena vanjska košuljica, kućište uništeno...godine neka te ne muče nemoj naglit sa odlukom, naravno mogu samo savjetovat a na tebi je dal ćeš poslušat ili ne meni ni iz džepa ni u džep

vitomir 1

Član
Tu od
7 Lip 2011
Poruka
299
ma pratit cu ja oglase nije da moram kupit traktor odmah sada,
Hvala vam na savjetima puno ste mi pomogli ❤️

daus

Novi član
Tu od
23 Velj 2014
Poruka
18
Pozdrav. Razmišljam o kupovini rotacione kose za TV 830. Na internetu sam pronašao dvije vrste rotacionih kosilica za male traktore. Obje su Poljakinje i masa im je do 150 kg. Međutim, kažu mi da rotacionu kosu mogu koristiti samo traktori sa dvostepenim kvačilom. Ako je tako, rješava li se taj problem postavljanjem kardana sa frikcionom spojkom ili ima neko drugo rješenje?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,789
Taj problem se rješava s protočnom sklopkom, drukčije nije baš za raditi.

daus

Novi član
Tu od
23 Velj 2014
Poruka
18
Znači, to je rješenje. Hvala.

Imate li iskustva u radu sa roto kosom ili preporuke za kupovinu kose?

Posljednje uređivanje od moderatora:

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,789
Govorimo o roto malčeru ili baš kosi za kosit sijeno? Iskustvo imam posredno, ja imam malčer batičar jer mi se ti malčeri ne sviđaju zbog njihove dužine iza traktora. Da ga radim išao bi na dva rotora da je što kraći.

daus

Novi član
Tu od
23 Velj 2014
Poruka
18
Mislim na kosu za sijeno. Kod nas trgovci u ponudi imaju dvije vrste: Lisicki Z 178-1-1 (100 cm, 100 kg) i Wirax 1.25 (150kg).

Najnoviji postovi

Na vrh