Ima al su stariji min 10 god od ovog, mozda su i kvalitetniji, ja bih najradije carrara al skupo , skoro pa duplo ak oces da bude malo novije godisteImaš talijance za te novce...to nije jeftino...moj je otišo sa servom za 4600
Ima al su stariji min 10 god od ovog, mozda su i kvalitetniji, ja bih najradije carrara al skupo , skoro pa duplo ak oces da bude malo novije godisteImaš talijance za te novce...to nije jeftino...moj je otišo sa servom za 4600
Ma bi to je vecinom kosnja tu i tamo malo isfrezatPitanje jel bi i mogao taj 826 radt 2 h zemlje. Pogotovo ak je intezivno.
Nemoze , prevelik je za maslinik i vocnjak, nemozes od krosnji ovako nesto tipa tv bi bilo topKakvi je teren?..zar ne bi mogel to neki tipa 539?
Svakako "talijanac"
Mi smo godinama radili s 826 oko 4 ha, tak da može bez problema. S njim smo i više radili nego danas sa tri traktora.Pitanje jel bi i mogao taj 826 radt 2 h zemlje. Pogotovo ak je intezivno.
Joc kaj postoji duplex za tomo vinkovića? to je neka prerada ili?Tako malih kod nas nema i nisam ih imao prilike vidjeti u radu. Da sad kupujem kupio bi nešto takvog tipa, ali gotovo je s košnjom sijena tako da ni ova moja duplex nema baš posla. Koliko uopće koštaju takve kose?