• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 800

vitomir 1

Član
Tu od
7 Lip 2011
Poruka
292
Imaš talijance za te novce...to nije jeftino...moj je otišo sa servom za 4600
Ima al su stariji min 10 god od ovog, mozda su i kvalitetniji, ja bih najradije carrara al skupo , skoro pa duplo ak oces da bude malo novije godiste

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,647
Pitanje jel bi i mogao taj 826 radt 2 h zemlje. Pogotovo ak je intezivno.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,081
Ma prati malo sloveniju i italiju ti za 5000e mozes kupit goldonija sa 28-33ks sa original servom...godine neka te ne muce ako si u stanju vjerovat, bitno da nije ubijen, moj savjet je svakako strpit se pratit oglase i ti si u cijeni za goldonija, carraro je ipak malo skuplji ali goldoni je raketa za taj traktor koji gledas, jer nije samo kvalieta u igri nego i komande su drugačije i kardan je drugačiji dosta je bolji traktor...
Evo sada sam gledo mehaničara kako rastavlja podrobljene rukavce od prime...još noviji traktor od koga gledaš sve uništeno, igličasti iz rukavca pojedena vanjska košuljica, kućište uništeno...godine neka te ne muče nemoj naglit sa odlukom, naravno mogu samo savjetovat a na tebi je dal ćeš poslušat ili ne meni ni iz džepa ni u džep

vitomir 1

Član
Tu od
7 Lip 2011
Poruka
292
ma pratit cu ja oglase nije da moram kupit traktor odmah sada,
Hvala vam na savjetima puno ste mi pomogli ❤️

daus

Novi član
Tu od
23 Velj 2014
Poruka
18
Pozdrav. Razmišljam o kupovini rotacione kose za TV 830. Na internetu sam pronašao dvije vrste rotacionih kosilica za male traktore. Obje su Poljakinje i masa im je do 150 kg. Međutim, kažu mi da rotacionu kosu mogu koristiti samo traktori sa dvostepenim kvačilom. Ako je tako, rješava li se taj problem postavljanjem kardana sa frikcionom spojkom ili ima neko drugo rješenje?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,481
Taj problem se rješava s protočnom sklopkom, drukčije nije baš za raditi.

daus

Novi član
Tu od
23 Velj 2014
Poruka
18
Znači, to je rješenje. Hvala.

Imate li iskustva u radu sa roto kosom ili preporuke za kupovinu kose?

Posljednje uređivanje od moderatora:

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,481
Govorimo o roto malčeru ili baš kosi za kosit sijeno? Iskustvo imam posredno, ja imam malčer batičar jer mi se ti malčeri ne sviđaju zbog njihove dužine iza traktora. Da ga radim išao bi na dva rotora da je što kraći.

daus

Novi član
Tu od
23 Velj 2014
Poruka
18
Mislim na kosu za sijeno. Kod nas trgovci u ponudi imaju dvije vrste: Lisicki Z 178-1-1 (100 cm, 100 kg) i Wirax 1.25 (150kg).

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,481
Tako malih kod nas nema i nisam ih imao prilike vidjeti u radu. Da sad kupujem kupio bi nešto takvog tipa, ali gotovo je s košnjom sijena tako da ni ova moja duplex nema baš posla. Koliko uopće koštaju takve kose?

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Tako malih kod nas nema i nisam ih imao prilike vidjeti u radu. Da sad kupujem kupio bi nešto takvog tipa, ali gotovo je s košnjom sijena tako da ni ova moja duplex nema baš posla. Koliko uopće koštaju takve kose?
Joc kaj postoji duplex za tomo vinkovića? to je neka prerada ili?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,481
Krivo je ispalo, ne kopčam ju na TV, trenutno na univerzalu je al nema posla za nju. Vjerojatno ima i ovih manjih al ne znam koliko ima zainteresiranih za to.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,481
Ima tko slučajno za prodati remenicu razvoda za 826 Slavia motor? Srećom raspala mi se samo remenica i nema druge štete na motoru.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,481
Remenica nabavljena i složeno sve, malo je problem s nabavkom dijelova za Slavia motor i skupi su ko da su od zlata. Da li je tko zamijenio taj motor s nekim novim koji je prihvatljiv po cijeni a da ima dijelova za njega?

Najnoviji postovi

Na vrh