• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 800

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav @daus!
Dobro nam došao...:icon_pidu:
Prvi si na forumu sa Tv830...:icon_super:
 

BaTeK

Član
Tu od
20 Pro 2008
Poruka
302
Pozdrav @daus

Lep TV.
Možda kaka datalna slika utega na TV, lepo pobarvano.

LP Batek
 

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,427
Danas je tomo malo izvlačio i utovaro drva.Škare koje sam pojačo i nešto prepravio če izgleda sad bit ok.Lepo zahvate i dobro se zagrizu,prije mi jih je krivilo i nisu dobro stegle trupac.Prednji uteg pomaže skoro da nema više podizanja prednjeg točka,ja zadovoljan.:icon_weed:
free upload
 

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,754
Čuvaj glavu....čujem da je več bilo par teških stradavanja u Sloveniji zbog posljedice polomljenih stabala:(
 

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,427
Probavam radit kolko tolko na siguran način ali u šumi nikad nije sto posto sigurno.I ovde čistim žledolom i rušim prvo ona stabla koja imaju plac da padnu a imam i par kritičnih na pola srušenih pa naslonjenih na druga,te ču kad očistim okolo da če bit sigurnije.Problematični su ovi na koje je taj naslonjen jer su ko federi i malo nepažnje pa dodje do onog što netreba.:icon_wink:
 

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Pozdrav abarth, šta je kod vas toliko polomilo drveća, vjetar ili snijeg? O čemu se radi. Dobro to ti pripremaš, za tebe nema zime. Kod mene je ova zima pretekla extra, nisam potrošio trećinu od planiranog ogrijeva. Lijepe slike. Pozz.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,613
Videl sam ove slike i još više njih :icon_e_surprised:
Nemreš čovjek vjerovati kakve umjetnine je priroda u stanju napraviti :icon_eek:
 

tomotraktor

Aktivni član
Tu od
16 Pro 2012
Poruka
412
Čuo sam da je bilo tog nevremena, ali baš ovoliko nisam mogao zamisliti.
Prvi puta ovo vidim, u jednom su ove slike lijepe, a u drugom kao u horor filmu.:icon_scratch:
 

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,427
U mojoj okolini nije bilo tak grozno kao u krajevima oko ssucura,ali bilo je baš dovoljno žleda da je lomilo vrhove a dosta jih je počupalo sa koreninami.Samo u mojoj šumi imam sad polomljene robe još za par sledečih sezona za kurjavo.Neču sve svozit kuči nego ču u šumi si napravit plac i složit pa nek stoje tam ak ne dobu noge.:icon_wink:
 

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,427
Sad imam več lepi plac za razrez i deponiju drva.Sa malom prikolicom idem samo zbog kutije za alat jer na tomi nemam gde da vozim pile,lance,gorivo,sajle i ostali ručni alat pa i za jest i pit.Danas je pala i prva povreda i to sa onom krivom mačetom za grane,zarezo palac i to dobro a šivat neče trebat.:icon_blackeye:
how do i print screen
picture share
image upload software
 

mmario

Novi član
Tu od
30 Svi 2012
Poruka
25
Pozdrav svim forumašima! Planiram raditi na uređenju TV821 91 godina. Zanima me znate li di se može nabaviti rućni gas(poluga i sajla),prednja maska,svjetla(prednja, zadnja,bočna) instrument tabla(komplet ili djelovi) rućica od komandi žmigavaca trube... ako imate kakav link,adresu,ma bilo što,:(y):

LP i hvala!
 

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Kada sam kupil TV818, bio je u jadnom stanju.....Morao sam i zelio dovesti ga koliko-toliko u red. U potrazi za dijelovima, najbolje i najjeftinije sam prosao u tvornickom ducanu u BJ gdje se i proizvode ! Pa evo broj - 043/ 244-111 i mail adresa info@hittner.hr !
 

mmario

Novi član
Tu od
30 Svi 2012
Poruka
25
Pozdrav zgzac! Fala na info, odma sam zvao na tel. Imaju sve za TV-a i cjene su dosta pristupaćne. Fala još jednom!
 

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Sve ok @mmario .... Zato smo tu da si pomognemo. Uzivaj u radu !!
 

Proximo

Novi član
Tu od
24 Ožu 2014
Poruka
15
Upit TV 818

Lijep pozdrav svima,

Molim ako može tko pomoći, naime ima tomo vinković 818 i događa se kada je ugrijan u leru da se zaletava motor, znači nije ravnomjeran ler, sumnjam na ac pumpu, dal je imao tko sličan problem, inače traktor ima samo 400 radnih sati, znači praktički je nov..
 

mmario

Novi član
Tu od
30 Svi 2012
Poruka
25
Ručni gas TV 821

Pozdrav svima!
Nedavno sam nabavija TV821 91'godina u solidnom stanju. Počeja sam ga uređivati i nadam se dovesti ga u orginalno stanje. E sad, malo san zapeo i triban pomoć! Rućni gas, nema ga, ni rućice ni one kutije(vjerovatno razvodnik sajla nožni-rućni,ako se ne varam). Zanima me di bi se to moglo nabaviti i postoji li neka druga mogućnost da se to izvede. Zvao sam u Bjelovar(hittner) ali oni imaju drugaćiji sistem za njihove traktore pa neznam dali odgovara.A ja neman priliku nigdi viditi što se uopće nalazi u toj kutiji i na kojem principu to radi (do sad sam imao PE18). Eto molija bi vas za pomoć i ako neko može staviti sliku kako to izgleda bio bih vam zahvalan.
Hvala!
P.S. Koliko ulja ide u motor sa i bez filtera?
 

Najnoviji postovi

Na vrh