2.
Tehničke informacije (TD)
Sigurnosno tehnički list (MSDS)
hvala.
3.Od 5xx postova koje si ti sročio 499 je tipa:" ja sam najbolji,najpametniji,svemoguci".
Sorry,al je tak.
Teh.informacije imas na str 42.procitaj sa karnistra.
A sig.teh.list ?kaj ce ti to?najnuznije informacije imas na naljepnici,a ostalo te netreba zanimati,
Predstavili ste se kao distributer ulja spomenutog proizvođača, te kao takav ponudili informacije eventualnim korisnicima (bold).
Suzdržati ću se, ne želim komentirati vašu neprofesionalnost i nepristojnost, kao što ste se vi osvrnuli na moje postove, već ću samo na način na koji ste se predstavili i ja predstaviti proizvode proizvođača ulja o kojem se ovdje govori.
Zahvaljujem na usmjerenju ka stranici 42. no to nije nikakav službeni dokument.
4.
Sigurnosno tehnički list trebam kako bi preuzeo podatke o rizicima, identificirao opasnosti, postupio u kritičnim situacijama i po potrebi proveo zaštitne mjere, kao i informacije o proizvodu te pravilno skladištio i rukovao mazivima.
Dokumentacija nije formalnost nego obveza, zakonska obveza.
Zbog cega 99,9% trgovina NEMA dokumentaciju?
Obiđi trgovine i napisi naziv gdje si pronasao svu pratecu dokumentaciju?!
Govorim o tehnickoj dokumentaciji i o sigurnosno teh. listu.
Zbog cega drzavni inspektorat te gore navedene dokumente ne trazi?
Da,ja sam se predstavio kao distributer proizvoda,ali ne i uvoznik.
_______________________________________________________________________________________________________
1. Sami ste ponudili informacije. Ja nisam rekao da ih Vi morate imati, nego da moraju postojati. Dali kod uvoznika, dali kod proizvođača, dali kod distributera. Napominjem, Vi ste ponudili informacije, ja sam konkretno zatražio. Jesam li pristojno? u
2.
Koji sam odgovor dobio? Odgovor
3.
Ponovo sam ostao pristojan i pojasnio što će mi tražena dokumentacija. u
4.
Toliko od mene.