Koji stručnjaci to vele? I koji to vele da benzin nemije ostati u flakserici i pili? Mene zanima ko to veli.
Pa ja sam to više puta pročital ovdje na ovom našem forumu u raznim temama. Naročito je bilo govora o tome u šumarstvu u mehaničarakoj radionici za pile, a bilo je i ovdje u gorivima i mazivima u nekima od tema.
Ko je savjetoval imenoval nebi, piše pa pročitaj.
Muha se samo dobro zabavlja i zajebava, itekak on dobro zna da nema "staroga meštra" niti "staroga benzina", jeden i drugi jako lefko eksplodiraju - za tren
😆😜🔥💥
Pa ja baš i nisam eksplozivan, morem fest trpeti, ali kad puknem .... ni barut mi nije ravan. Srečom pa je to retko.
Setil si me slučaja s jednom situacijom sa starim benzinom.
Kolegi je na jednom oldtajmeru procurel rezervar, pošto je bil več krpan i u očajnom stanju tražili smo drugog i našli ga ali smo ga morali sami skidati. U njemu je bilo gorivo iz proslog stolječa, znači puno olova i kvalitetno odstajalo.
To smo ispustili i pospremili za neka pranja.... ali nije taj dan dočekalo več je osvježeno dvotaklom spaljeno na dječju radost. Bez ikakvih posljedica po makine.
A dvotaktol, kad sam bil balavec, nije bilo dinara ni za bombone, na lokalnoj ini smo jednom tjedno sedeli u kontejneru i cedili iz flašica i karnistera zaostalo ulje koje smo dijelom koristili a dijelom mjenjali za pogonska goriva za naše prdalice.... ah, dobra prošla vremena koju današnja mladež nikada okusila ne bude več bude hodala svijetom sljepa kod zdravih očiju. ...