Kupiš 10 l kantu xp ulja.Oko 10 litara
Kupiš 10 l kantu xp ulja.Oko 10 litara
Oregon se meni pokazao dobar u zamjenskim mačevima, lancima. Ja sam mladi amater. S obzirom da jako puno piliš, ova jeftinija ulja obavezno 3-4%. To je mineralno ili uvrh glave polu sintetičko ulje. Ako te smeta dim, žao mi je ali morat ćeš stavljat potpuno sintetičko, ova o kojima se ovdje piše, fensi-šmensi od 100+ kuna. Ta idu u 2% koncentraciji i pružaju adekvatnu zaštitu. Što se tiče gareži, opet ne znam koliki je problem svke 2,3 sezone raskopat termogrupu, očistit čelo klipa sa tvrdom krpom i nitrom, pogledat zazor karika, opće stanje sklopa cilindar klip, malo glavu koliko se da očistit, auspuh... Kažem 2-3 sezone jer radiš jako puno sa drvom. Kod ovih fensi-šmensi ulja nema toliko potrebe za čišćenjem jer idu u manjoj količini i ako su uvjeti sagorijevanja ispunjeni, sagorijevaju "čišće". Uvjeti su koncentracija ulja u mješavini i temperatura sagorijevanja. Okretaji, samo gas. Svatko neka radi kako njemu paše, ali mineralno ulje obavezno 3-4% i nikad ne bude problema radi ulja.Koje preporucate ulje za mjesavinu
Divinol oregon
Oni su naj pristupacniji cijenama
Jel jos uvijek traje akcija? Planiram si uzeti za probu.Nisam vidio, a jos sam ja mladi forumas pa ni ne stignem sve procitati 😁 ali u pravu si, gorivo je jos nepoznanica kod nas, meni su ga ponudili kod Blazevica pa mi se ucinilo preskupo, ali je prava cjena 170 kuna za 5 litara, sad bila je neka akcija 1+1, odnosno 2 kante po 5 lit za istu cjenu pa sam uzeo par paketa...a sad i ne smiju ga slati dostavom pa ne znam kako bih rjesio 🤔