kawasaki0201
Aktivni član
- Tu od
- 16 Sij 2011
- Poruka
- 3,143
Pa dal su iste kvalitet ka i naša.Dali je to po osobi ili vozilu 200 kg.
Po osobi je 200kg a razliku nisam primjetil osim u granulaciji, malo su grublja zrna nego kod kutinskih!
Pa dal su iste kvalitet ka i naša.Dali je to po osobi ili vozilu 200 kg.
Jel koristio tko MAP NPK 12:52:0 i KCl NPK 0:0:60?
Kolika je cijena i gdje se može nabaviti?
Trenutno sam na gorišnjem,pa neznam sve detalje,ali ako vidite potpis dolje,došao je novi direktor uprave na čelo,smjenjen je Jagušt,jos se u upravi puno toga promijenilo,vjerovatno je nekome palo na pamet ako već nemozemo prodati gnojivo po postojecim cijenama,ajmo ih sniziti...
ja poslo upit,,za glucohumat gnojivo,,reko mi ovak,,
Vezano za Vas upit na nas info mail .
Cijena pocetna naseg Glucohumat G10 gnojiva je 27,00 kn / kg + Pdv
Kolicina potrebna za psenicu je 40 kg / ha
vidi mi se skupo,,
A VIDI OVO NEMRES VJEROVAT.........
http://www.petrokemija.hr/temeljnedjelatnosti/mineralnagnojiva/cjenik.aspx
Samo što tamo lijepo piše "Akcijska ponuda" i piše datum od kada traje,a ne piše do kada će to važiti.I sada bi možda bilo pametno to otići uzeti,jer tko zna hoće li se to održati u dogledno vrijeme.
Nije ti to akcijska, to ti je redocna cijena do sljedece promjene, i ako kupujes na veliko dobis jos na to bar 5 %
Ma da,u pravu si, sada vidim da nisam pogledala do kraja-veli da trenutno nema akcijske ponude,što bi moglo značiti da u dogledno vrijeme bude.Praksa im je bila koliko znam početkom prosinca imati desetak dana(ne znam dali i dulje vremena) akcijske cijene.I sada čovjek nije pametan uzeti ili još pričekati.
@zeko,ne sekiraj se zbog onoga što ne možeš promjeniti.Svi smo mi nekada povukli krivi potez koji nas je financijski koštao. Tako ti je to u životu.