Dok je hladan dimi na uspuh, a dok se zagrije onda na iberlauf. Naročito unizveralto je bio hladan...inače ti skoro svaki traktor tak dimi dok je hladan...kad se ugrije radi ko beba...
Dok je hladan dimi na uspuh, a dok se zagrije onda na iberlauf. Naročito unizveralto je bio hladan...inače ti skoro svaki traktor tak dimi dok je hladan...kad se ugrije radi ko beba...
Ne ni malo dedimi na iderlauf samo piri topli zrak.
Dado nemoj se uzrujavati ali to ti je njima u krvitvoj možda da ako ga uopce imaš ali moj nimalo star je 13 godina i ima 3500 radnih sati i dosta dobro me sluzi za moje potrebe.
tvoj možda da ako ga uopce imaš ali moj nimalo star je 13 godina i ima 3500 radnih sati i dosta dobro me sluzi za moje potrebe.
Netrebaš ti meni govoriti ni objašnjavati kakva je koncepcija motoratako je sam ti njima reci.
Ma, nemaš ti pojmaNetrebaš ti meni govoriti ni objašnjavati kakva je koncepcija motora
Istina da ima metal-keramičku lamelu. Samo kaj je ona tvrđa i pojede zamašnjak i korpu, a onda se na idućoj izmjeni stavi obična organička (ferodna) lamela, naravno uz tokarenje zamašnjaka (ako se ima kaj tokariti). Tak dela većina meštrof.mene zanima za utb 683 dt,svaki put kad kreče čuje se hrskanje,veli gazda da ima keramičku lamelu i da je tak od prve vure,inače traktor ide bez problema pod opterečenjem i lako se šalta,kaj mislite o tome?
Otvoriš poklopac s lijeve strane zamašnjaka motora, ispod filtera ulja. Tu si postaviš šarafciger za okretanje zamašnjaka.imam universal 533 s prednjom vučom. Ima 2800 radnih sati, 98. godina. Zanima me kako se štelaju ventili? koliki zazor treba biti? ako tko zna da mi malo objasni...hvala
puno hvala!!Otvoriš poklopac s lijeve strane zamašnjaka motora, ispod filtera ulja. Tu si postaviš šarafciger za okretanje zamašnjaka.
Ventili ti se štelaju na 0,25 usisni, a na 0,35 ispušni.
Pazi na brtvu na ventil-deklu i nemoj ga previše pritegnuti da ti ne pukne.
Na hladno.puno hvala!!
A ventili se štelaju na toplo ili hladni? !