Nemora biti,u mom kraju ih ima dosta,ima njih par koji uopće nedimeSve, to je takav motor da svaki malo dimucka kak god da mu pumpu okreneš. I tak dimucka zauvjek.
Da na polugicama i odiza negdje,na polugicama malo samo skoro neprimjetno ali i od iza negdje to maram sutra bolje pogledat.Čuo sam da su unutra gumice i da se mogu doma zamijenit,ali zbog dima bio najrađe odnio pumpu i dizne bošisti.Kojeg mi bošistu preporučate u okolici zagrebaČestitke na kupovini.
Ako ti pušta naftu na polugicama za gas i gašenje to nije problem doma riješiti.
Po riječima vlasnika 22000 i nešto sitno rh.Jedino je repariro bosch pumpu,dizne 3 puta,štelo ventile.Drugo sve nije dirano(jedino ac pumpa,vodena pumpa i to je).... zbilja je imao 22 tisuće radnih sati?
Kod mene je slično kad se motor malo zagrije nedini toliko.Ali ja znam za par njih koji nedime nikako uopće....i kako se motor zagrije tako se i smanji dim, dok je hladan dimi i dalje.
Treba rastaviti bocne reduktore i dotegnuti matice ako su lezajevi dobriDa li vi na kojem Univerzalu imate problema sa luftom u zadnjim tockovima?643je u pitanju.