Onda ga je bolje povleći...pali sigurno.... ako se ne želi odzračiti dok se mjenjaju filteri.
Vec sam skuzil malo je problem kod skretanja na to se nemogu naviknut 🤣🤣Sad buš videl kakva je razlika okrenuti Štorea i ovoga. Ovaj ko da nema anšlaga.
Tak i bude budem ga sredil da bude tip top napravit cu generalkuAk baš moraš onda brake clener.
Ali kak je rekel mane, najbolje ak moreš sve složi da je tip top.
Čovjek kojem neizmjerno vjerujem i ima dosta veliku radionicu za servis automobila, on mi i sve odradi što ne znam ili ne mogu. A razliku sam probao na svojem motoru kad ga nisam mogao odzračiti, probaj nekaj svojeg tako paliti pa kad svineš klipnjaču javi. Ko čovjek koji se bavi svaki dan s tim vjerojatno vidiš razliku koliko tuče motor koji se pali na brake cleaner. A taj kojem treba 24 spreja da upali njemu ni sveta vodica ne pomaže.Baš me zanima na koji način su nježniji? Spraši 10 komada disk klinera i 10 start spreja pa da vidiš. To nikad nije isto, ja sam neki dan palil bager i 24 disk klinera sam sprašil nutra, nisam ni pomošljal na start sprej. To got ti je rekel nekaj je pomješl.