stihlMS660
Član
- Tu od
- 18 Stu 2010
- Poruka
- 275
Pa zar nema vec dva izlaza/ulaza
ima, ali mislim da je to dvoradni izlaz, jer mi neće spuštati kiper prikolicu.
stavio bi na njega kiper izlaz posebno, tak da s njim dižem kiper.
Pa zar nema vec dva izlaza/ulaza
Meni dok dignem rucicu na jedan dize,a na drugi ima slobodan povrat,dok rucicu spustim taj drugi je pod pritiskom a ovaj ima slobodan povrat,pa jel dugo imas taj traktor,i od kuda si,da navratim na piwuima, ali mislim da je to dvoradni izlaz, jer mi neće spuštati kiper prikolicu.
Kad spuštaš, ugasi motor, tak da pumpa ne trpi bezpotrebno tlak. Tak ja delam na Štoreu.ima, ali mislim da je to dvoradni izlaz, jer mi neće spuštati kiper prikolicu.
Pogotovo owaj fini rumunjski heheAl ti zato trpi elektropokretač i baterija :finga::finga:
Ne, ne čini ti se. Znaš!A ne, kod njega je Iskra. Čini mi se :scratch
Oprosti imaš li išta mlađeg" Universala ovaj je star oldtajmer" .Stariji je ovaj tvoj traktor nego moj Ferguson 535X.Interesuje me Universal 97/98 godište sa prednjom vučom. " Ado"
Pozz imam universala 445dt 90. godiste i sad me zanima dali bi se na tom bloku mogli brusiti cilindri i da se stave klipi i radilica i sve od 53 konja??
imam 445dtc 98. godina koji će uskoro ić na prodaju.ili na jesen ili na proljeće sljedeće godine. jako zadovoljni traktorom. nače kupili smo fiata 65-66, pa će zbog toga ić na prodaju. trenutno ga još koristimo za baliranje, al kad nađemo jaču balirku, onda će fiat baliraz, tak da će ovaj bit višak. ako je neko zainteresiran, otvoren sam za sva pitanja. hvala
petrofčan :vragek:
kolko para tražiš?
ooo, ima i topličana tu
mislim da bude zadnja cijena 7300, al zadnja..ima zainteresiranih?
a stari moj reko da bi kupio traktor al nece nis drugo osim univerzala dupljaka :rolfer::weedman:artyman:
pitaj staroga, pa se slobodno javite. imamo već jednog interesanta. susjedu je zapel za oko, pa nas je pital.