• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

univerzal 445 dt

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Ako ste stavili novi obruč i oring pod poklopac, na klip ste stavili isto, to je logički, onda problem može biti jedino u ventilima.
Svi ventiliči su novi pod sjedalom?

Tu od
8 Sij 2024
Poruka
37
Nisu svi neznam ni kolko ih ima znam samo za onog kaj stoji vodoravno on je novi i onaj malo ljevo kaj je onak cjeli unutra,nit neznam da ih je više

Tu od
8 Sij 2024
Poruka
37
Očistil sam i ovaj filter od hidraulike čelični je otvorim i ima dost špene na njemu a od kud nemam pojma

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Ne kontam, popravljali ste hidraulik, a niste očistili filter? Možda je prošlo nešto pa je zaštekal novi ventil :unsure:
A špena je iz mjenjača, možda je to sljedeči popravak koji te čeka ako je nedavno filter čišćen.

Tu od
8 Sij 2024
Poruka
37
Ma ne to sam sve radil kad smo mjenjali klip i zaboravil napisati ,al ok da sve moguče da bu sledeči popravak nekaj takvoga kak velite🥴,

Tu od
8 Sij 2024
Poruka
37
Malo izmjene digitalni sat za temperaturu i voltažu akumulatora

Prilozi

• IMG_20240525_200434.jpg
    IMG_20240525_200434.jpg
    22.6 KB · Pregleda: 33

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Kaj da nisi ugradil umjesto originalnog?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,496
Ima tko tu kakva iskustva sa ubacivanjem klipova fi 100 u univerzala 445? Znači da li treba i glava druga ili samo obraditi cilindar i staviti veće klipove ako se to uopće može ili treba drugi blok? Najradije bi kupio drugi motor i to složio i samo zamijenio da bude čim prije gotovo,pa me zanima realno koliko se dobije s tim?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Ima tko tu kakva iskustva sa ubacivanjem klipova fi 100 u univerzala 445? Znači da li treba i glava druga ili samo obraditi cilindar i staviti veće klipove ako se to uopće može ili treba drugi blok? Najradije bi kupio drugi motor i to složio i samo zamijenio da bude čim prije gotovo,pa me zanima realno koliko se dobije s tim?
Nebu išlo jer je piksa vanjskog promjera fi 99.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,496
Onda se buši blok ili taj blok nema mesa za nešto takvo? Ili treba blok koji je za veće klipove?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ak ga već razbušuješ, onda na 102 (da bude kao na 530/533) ;)
Koliko se sjećam (po onom kaj je davno rekel pokojni Hasan), postoji stari tip bloka (s tankim piksama i novi(ji) tip s debelim piksama, gdje to nije problem bilo razbušiti.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,496
Nisam još ništa otvarao nego sam mislio polako kupiti dijelove pa kad sve skupim onda rastavljanje, makar nema potrebe za otvaranjem nego za malo više snage. Sad da li je stari ili novi tip ne znam ali pošto je 1981 godište pretpostavljam da je stari. A što je sa glavom, da li i ona ide sa većim ventilima ili je to ista na svim serijama?

Tu od
8 Sij 2024
Poruka
37

Najnoviji postovi

Na vrh