• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Uređenje traktora-ozivljavanje starih strojeva

bole

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
639
"torpedo 7506" el imaš koju sliku od torpeda prije neogo je izgrijo :cool::cool:

Adis90

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
683
odlicno odradjen tomek,a i ramstein je dobro propratio nastup i uradak meh. radionice

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,894
super izgleda sve na videu,vrhunski odrađen posao na Tomu ,opet se jedan stari pretvorio u novi uz puno volje.....itd.

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
edo svaka čast na djelu.baš si "Tier" što se posla tiće,mislim da ovaj tvoj tomica sad nema cijenu??:rolleyess:

P.S. kako postaš link da se odmah vidi predpregled?

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
....P.S. kako postaš link da se odmah vidi predpregled?
hvala svima na pohvalama....

eeeeh i ja sam malo progooglao prije nego sam uspio postaviti ovako kako sam htio.....
["yt"]youtube link["/yt"] - bez navodnika

danijelP7b

Član
Tu od
20 Srp 2009
Poruka
142
Odlično odrađeno,baš takvog istog imam u garaži,poravljam ga mom susjedu,dosta je zapušten a i sav se rasklimao na sredini di mu je zglob tak da se ima kaj za raditi.

V

vedo

Guest
Svaka čast na uređenju,samo mi se muzika ne sviđa,pošto nisam ljubitelj rocka :( Baš sam maloprije pregledao tvoj channel na youtube,i sve pohvale za video klipove ;)

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
Svaka čast na uređenju,samo mi se muzika ne sviđa,pošto nisam ljubitelj rocka :( Baš sam maloprije pregledao tvoj channel na youtube,i sve pohvale za video klipove ;)

sljedeci puta u podlozi ce ici Refkini ahbabi......hocemo li ljubit mlade nene, mlade nene vatrene su zene......

V

vedo

Guest
U kojem si ti stolječu? Svaka čast na obnovi ,i pet plus za muziku!

Tebe nisam ništa pitao...i samo sam rekao da nisam ljubitelj rock-a,da mi se izbor muzike u onom videu nije svidio,i da je momak odlično odradio posao što se tiče Tomice :D

imbro

Član
Tu od
1 Srp 2010
Poruka
448
Stari dobio krov

ptdc0161.jpg

ptdc0158.jpg

ptdc0159.jpg

ptdc0160.jpg

Jučer podigao krovište ( kabinu) na moju ragu za 500 kn:).

Posljednje uređivanje od moderatora:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
em, jel ta kabina ostane na traktoru kad kreneš? :D

ako si dal 500 kn za nju, onda je ok, jedno staklo košta oko 500kn, a vidim da imaš skoro sva stakla...

a propuha na IMT-u mora bit po defaultu :lol:

Najnoviji postovi

Na vrh