fric1993
Aktivni član
- Tu od
- 26 Kol 2010
- Poruka
- 1,400
ovo se ujaku svidlo:!::!::!:
http://www.njuskalo.hr/traktori/traktor-ursus-904-oglas-2368351
http://www.njuskalo.hr/traktori/traktor-ursus-904-oglas-2368351
ja mislim da nije točna cijena:?::?:
pa tako nešto,,koliko se još mora uložit u njega ,boli glava..:madmana:
ajde ti i tvoje kile...traktor je dobar i vrijedi 6500€:supz:
Kakav Ursus kad vec volite bolje uzet Zetora Ursus mu nije do koljena danas smo radili 335 jao sta dimi nije mogao ni krenut zaštopao se zračni filter ....
Kakav Ursus kad vec volite bolje uzet Zetora Ursus mu nije do koljena danas smo radili 335 jao sta dimi nije mogao ni krenut zaštopao se zračni filter ....
to ti je dokaz kak gazda mari o traktoru ak je imal zaštopan filter onda nemaš kaj govori aj ti probaj začepit nos i usta i disat jel bi mogo:?::?::?:
Hehe ma vraga traktor ima 1000 radnih sati negdje ja mu radio kočnice i bojao ga iskreno kad sam ga rastavio vidio sam tek sto je ursus .
Ne bih ga nikad u svom dvoristu ... :weedman:
gle tvoje mišljenje ja sam ih se navozil i znam kaj znači URSUS pročital sam o tom traktoru monogo i mnogo evo kolega ima 335 i svako ljeto balira sve u šesnaest:!:
drugi kolega ih ima tri i veli koji fergić ursus mu je zakon:!:
ujak ima c-355 ima sati kolko rijetko koji imt doživi pa ide još ko šprica...
eto toliko od mene:!:
To je ovdje kod nas drukcije brzo se raspadnu vise su kod majstora nego u njivi ..
Navozio ih se naradio al kako se kome svida raditi i odrzavati stvar je ukusa ili ga kupis prvog pa se zarazis s njime ...
Ko ga je sarafao zna kakav je to stroj matrijal je nula a rezervni dijelovi još gori...
A da radi duže od imt sumnjam...
Ionako novi Ursusi imaju motore ko IMT a zašto aj mi reci ako su tako bili bolji od IMT ..
kolko ja znam da je IMT kopija PERKINSA a ursus ima perkinsove motore:!:
BDW:!: mi pričamo o starim tipovima ursus-a i ovo je tema URSUS 904B ak nisi primjetil tak daa...i ovi veči ursus-i su zetori tak da se nema kaj o njima raspravljat oni su iste kvalitete,a ovi manji su već druga prića...THE END!