fric1993
Aktivni član
- Tu od
 - 26 Kol 2010

- Poruka
 - 1,400

ovo se ujaku svidlo:!::!::!:
http://www.njuskalo.hr/traktori/traktor-ursus-904-oglas-2368351

http://www.njuskalo.hr/traktori/traktor-ursus-904-oglas-2368351
ja mislim da nije točna cijena:?::?:
pa tako nešto,,koliko se još mora uložit u njega ,boli glava..:madmana:
ajde ti i tvoje kile...traktor je dobar i vrijedi 6500€:supz:![]()
Kakav Ursus kad vec volite bolje uzet Zetora Ursus mu nije do koljena danas smo radili 335 jao sta dimi nije mogao ni krenut zaštopao se zračni filter ....![]()
Kakav Ursus kad vec volite bolje uzet Zetora Ursus mu nije do koljena danas smo radili 335 jao sta dimi nije mogao ni krenut zaštopao se zračni filter ....![]()
to ti je dokaz kak gazda mari o traktoru ak je imal zaštopan filter onda nemaš kaj govori aj ti probaj začepit nos i usta i disat jel bi mogo:?::?::?:
Hehe ma vraga traktor ima 1000 radnih sati negdje ja mu radio kočnice i bojao ga iskreno kad sam ga rastavio vidio sam tek sto je ursus .
Ne bih ga nikad u svom dvoristu ... :weedman:
gle tvoje mišljenje ja sam ih se navozil i znam kaj znači URSUS pročital sam o tom traktoru monogo i mnogo evo kolega ima 335 i svako ljeto balira sve u šesnaest:!:
drugi kolega ih ima tri i veli koji fergić ursus mu je zakon:!:
ujak ima c-355 ima sati kolko rijetko koji imt doživi pa ide još ko šprica...
eto toliko od mene:!:
To je ovdje kod nas drukcije brzo se raspadnu vise su kod majstora nego u njivi ..
Navozio ih se naradio al kako se kome svida raditi i odrzavati stvar je ukusa ili ga kupis prvog pa se zarazis s njime ...
Ko ga je sarafao zna kakav je to stroj matrijal je nula a rezervni dijelovi još gori...
A da radi duže od imt sumnjam...
Ionako novi Ursusi imaju motore ko IMT a zašto aj mi reci ako su tako bili bolji od IMT ..
kolko ja znam da je IMT kopija PERKINSA a ursus ima perkinsove motore:!:
BDW:!: mi pričamo o starim tipovima ursus-a i ovo je tema URSUS 904B ak nisi primjetil tak daa...i ovi veči ursus-i su zetori tak da se nema kaj o njima raspravljat oni su iste kvalitete,a ovi manji su već druga prića...THE END!