hrvoje01
Aktivni član
- Tu od
- 7 Pro 2010
- Poruka
- 1,362
Koji ti je to :idea:
to ti je bolesnik koji nije više na forumu vozi sa 533 7 m drva,najpametniji i sve ima najbolje pogledaj teme reparacija 577dv i aparati za varenje i pročitaj postove njegove
to ti je bolesnik koji nije više na forumu vozi sa 533 7 m drva,najpametniji i sve ima najbolje pogledaj teme reparacija 577dv i aparati za varenje i pročitaj postove njegove
:lol: ali zato je još jedan mrcina aktivan :lol:a kaj češ mrcina ko mrcina
nemoj tako svi smo mi vamo zbog savjeta i razmjena iskustva a ne zbog provociranja dakle suzdrži se od neukusnih komentara
Nije vraga Ursus je probao kopirat Zetora al slabo...
ursus je prije poceo raditi traktore od Zetora, Zetori su se poceli proizvodit oko 50 godina 20 stoljeca ,dok je ursus vec oko 1920 ili 1930 poceo sa proizvodnjom traktora tako da je ubiti zetor kopija Ursusa ali malo bolja!![]()
Ursus 355-360 ima i onu nepogrešivu tunjavu mjenjača:finga:
Da znam, susjed mi ima 360, na kilometar ga prepoznajem, bolje neg njegov pas koji se okolo kurva dok ga nema:rolfer:
Što ima veze što se čuju bitno da goni...![]()
Ovi današnji inžinjer, da ih sve skupa deneš na hrpu, nemreju taj zvuk uglazbiti :rolfer:Ursus 355-360 ima i onu nepogrešivu tunjavu mjenjača:finga: