I mene prca, prije koji tjedan sve rastepano nove gumice oprani i očišćeni filteri novo ulje prije se čula pumpa dok je radila sad ne stavljeno novo ulje diže polako i samo sa punim gasom nediže visoko kobača max 15 cm od zemlje, nakon par minuta kad ugasim traktor padne na zemlju. Tzv majstor koji mi je radio servis hidraulike predpostavlja da je pumpa gotova ali ćemo još sa nekim uređajem provjeriti pritisak koji stvara pa onda kupit novu u pm do sad me već došlo 1600 kn. i to jadno kad digne možeš micati rukama gore dolje a sa opterečenjem malo popusti pa digne pa opet tako. Šta da radim Lastane? p: kak sam se samo ovog setil :lolpa kod mene je tako bilo.razdjelnik ulja je bio stradao.dugo sam se mucio sa time i na kraju sam utvrdio da je to..i sad nema problema dize do neba..
http://poljoprivredni-forum.com/album.php?albumid=306&pictureid=1577
evo neke slike generalke mog ursuza
Pošto mu treba pripomoči, valjda pumpa za taj dio, a ovo kaj spušta bi trebal biti razvodnik ili brtve cilindra.Pozz forumaši !!! Evo ja sam novi na forumu!!! Imam dva ursusa 335 i imam sa jednim problem sa hidraulikom... Diže do određene težine plugove i utovarivač za gnoj ,bez problema ,ali neke teže stvari neće treba mu malo pomoć gurnuti teret prema gore i onda digne,čim se isključi pumpa ruke od hidraulike popuste i padaju ,dok na drugom ursusu možeš ostavit koliko hoćeš hidraulika neće popustit... Molim sve koji mi mogu pomoć da riješim ovaj problem..Pošto vidim da je muhaničar tu popularan i da se kuži nadam se da bude i on pomogao...Unaprijed zahvaljujem...
Fala lepo, od onih zadnjih još imam probavne smetnje :lol:Bu pomogal za kobase...:supz::supz::supz::supz::supz:
I mene prca, prije koji tjedan sve rastepano nove gumice oprani i očišćeni filteri novo ulje prije se čula pumpa dok je radila sad ne stavljeno novo ulje diže polako i samo sa punim gasom nediže visoko kobača max 15 cm od zemlje, nakon par minuta kad ugasim traktor padne na zemlju. Tzv majstor koji mi je radio servis hidraulike predpostavlja da je pumpa gotova ali ćemo još sa nekim uređajem provjeriti pritisak koji stvara pa onda kupit novu u pm do sad me već došlo 1600 kn. i to jadno kad digne možeš micati rukama gore dolje a sa opterečenjem malo popusti pa digne pa opet tako. Šta da radim Lastane? p: kak sam se samo ovog setil :lol
Jel netko zna koliko košta nova pumpa od hidraulike i jel je teško zamjenit ??? (Mrga nisu uopće u pitanju kobase ,pomagaj i dobit ćeš duplu porciju:finga...
U šuraka sam rasklapao pumpu i prilično je u jadnom stanju , zamijenio sam joj semeringe i ona radi sasvim normalno.
Nemora uvijek da znači da je pumpa za zamjenu
U šuraka sam rasklapao pumpu i prilično je u jadnom stanju , zamijenio sam joj semeringe i ona radi sasvim normalno.
Nemora uvijek da znači da je pumpa za zamjenu