Odlična ideja rayer: za dekompresor je lako
Ključ od ovih matica je 13 , nema šanse da bi ovako izgledala , bili bi joj tanji zidovi
Opet , možda je na tvojim slikama u pitanju neka druga glava ili klackalice , kod mene je sigurno ovaj pomenuti korak
Kupljen vijak i matica origigi za klackalicu , cijena nešto manje od 1,5e rayer:
Inače , medek je sklopljen , razrađen i isproban , za sad sve radi kako bi i trebalo
Neki dan sam uzeo balerinu i sa njime sakupljao u redove kukuruzište , posle toga sam dovezao dvije prikolice bala i jednu karetu od 2 metra drva , uz dosta vozikanja bez opterećenja
Moram da primijetim da hidraulika nema dovoljno snage da podigne balerinu , kada je podigne onda je i drži
Još jedna stvar mi se ne sviđa a to je da hidraulika dosta brzo spušta priključak , neznam može li to da se uradi malo ''mekše''
Ma to ti je normalno
ne,ne...nije to normalno...nesmije tak radit...znam dok sam se ja prošle godine igro sa regulatorom i kuglicama, doguro sam do te mjere da nije htio spuštat kak spada...cigaretu si spušil dok se je spustil... i onda napokon,dok sam nabavio katalog dijelova i vidio koje točne dimenzije čega su unutra i stavio sve po PS-u,kak se kaže,odonda radi kao nov dok je bio...
Kaj sad nekak umjerenije spušta?
Ova tema o ursus- 335 se malo ohladila ili ljudi nemaju još vremena .... Ja inače ima dva medeka ,prezadovoljan sam sa njima jednostavni za održavanje i mali potrošači... U subotu idem sa njima u šumu ,ako nebude kiše,pa nabacim koju slikicu...
Ako je oriđiđi onda je mesing i to ide bez problema jačom lemilicomMožda iz razloga što se nekvare baš često??? Usput meni procurio hladnjak po naški Kiler ali na gornjoj strani odvojila se ona poluga što ga drži, ništa strašno neznam dali se to može variti i od kojeg je materijala taj gornji dio kilera
To vama koji ste s EU preko potoka, pri nama se to meko lemi :lol:meni je jedan čovjek to po naški "hard lotal"...