Valjda kak je nekada Vukonić ubacival nekakav limić umjesto termostata par vlasnika iz Kž je reklo da je bolje :icon_super:
Tak mora i biti. Ili lim ili termostat, drugačije nevalja.
Ima u temi slika od Save.
Valjda kak je nekada Vukonić ubacival nekakav limić umjesto termostata par vlasnika iz Kž je reklo da je bolje :icon_super:
Kak taj limic moze otvarat kad je vruc i zatvorit kad je hladan? pa na termostatu je opruga i bimetal koji to odraduju.:
Jedan moj kolega ima taj limić kaže da je odličan . Opruga ti zatvara živa ti otvara termostat rekao mi taj kolega od 3 termostata koja su provjerili niti jedan nije radio kak treba . Bimetal ti nema termostat nego sonde termoprekidaći neki senzori itd .
Pa na koju foru ziva zna kad je dostigel radnu pa otvori?
Di je smjestena ziva?
U dijelu koji okrećeš prema toplijoj strani živa se širi kad temperatura raste primjena stari liječnički toplomjeri frižideri škrinje stari laktofrizi itd nedostatak živa je otrovna :drink::mur:
Aha tako je to rjeseno nije lose .
Da znam da je ziva otrovna al vjerojatn je dobro zasticena da nebi iscurila van.
:icon_eyes:
Frend govori da kod njega sve radi normalno kao i radna temp.
A niš ak nebu valjalo kupit ću termostat i metnit. Jedino je problem jer moram za Karlovac do najbliže trgovine, zato sam se i odlućil na prvu varijantu.