Bučo
Aktivni član
- Tu od
- 9 Ruj 2012
- Poruka
- 2,999
ekipa samo da vam javim da sam uspio riješit ono curenje ulja na vijcima bočnih reduktora na ursusu 335
Super sta si uspio rijesit pa napisi na koji nacin pa da i ostali vlasnici znaju i da si rijese!
ekipa samo da vam javim da sam uspio riješit ono curenje ulja na vijcima bočnih reduktora na ursusu 335
Super sta si uspio rijesit pa napisi na koji nacin pa da i ostali vlasnici znaju i da si rijese!
ovako
željeznu cjevčicu promjera 1 cm,dužine 2 cm razrezao sam ručnom pilom za metal po dužini i sa time dobio dvije polovke odnosno dva polukruga koje sam punktirao odnosno zavario na donju stranu vijka preko rupice,ulje više nema direktni udar u rupu a zrak ide vanclap):
Pital sam jednog covjeka kaj ima ursus u malom prstu i veli da je tvornicki u tom sarafu mala oprugagii kuglia koja pusti visak zraka van ak dode do kakvog tlaka a ulje nemre van kroz nju jel je hipenol gust.:icon_winkle:
vjerujem da je tako ali je vjerovatno ta kuglica i feder su ispali u mom slučaju pa je curilo ulje van:icon_winkle:
Da vjerojatno.
Mislim da ima za kupit takav novi saraf i da nebi smjel biti vise od 20knnerd):
da ti budem iskren nisam pitao za novi
ovako
željeznu cjevčicu promjera 1 cm,dužine 2 cm razrezao sam ručnom pilom za metal po dužini i sa time dobio dvije polovke odnosno dva polukruga koje sam punktirao odnosno zavario na donju stranu vijka preko rupice,ulje više nema direktni udar u rupu a zrak ide vanclap):
Eto meni nove brige ... Promjenio ulje i filter, napravio djir od 300 m i od tad svijetli lampica od vlja ... promijenio sam i indikator, a ona i dalje svijetli ... I što sad ?? Ma nije vrag da se pumpa šokirala i nemre od ižnenadjenja radit !?
Pa ja mislim da je !?
Je... Ugasila se
5
Jebaj ga sad ak ni onda nije onda je nekaj kod filtera krivo ili je uljna pumpa riknula mada sumnjam da bi tak odjednom!
Daj napisi postupak kaj si mjenjal i kak?
Provjeri žicu ili jednostavno povuci novu do lampice sa indikatora ili probaj negde posuditi manometar.
I nek s prstom začepi rupu :icon_rofl::icon_rofl:Skini indikator i zavrti bez gasa ako baca ulje bit će sreče o ako ne:mur: