• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,811
De vidim prvi banzek odma tovarim punu vreču piljevine,ma vraga kad bolje razmislim natovaril bum dve:D:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Zetorima se baš ne čuje reduktor (ako ima ulja) usranima se čuje i previše no da se riješiti bez piljevine i puno novaca ali treba dosta vremena . pa to je usranom potpis ko IMT-u ulje izvana :icon_lol:

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Di baš usred sezone? :) Za koliko si lakši i što je sve bilo rađeno?

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
A je... ga. Došlo me oko 12000 kn sa majstorom. Rađen je komplet motor, sve novo osim radilice, klipnjača i nekih stvari koje se ne mjenjaju ako netreba.
Neznam tko se sječa kad sam tu pitao zašto nešta lupka i cvili u motoru. E pa poderala se osovina od kompresora na mjestu gdje stoji zubčanik. Pa je došel kao jedan majstor to pogledati pa mi sjebe klip i cilindar koji je zaribal. PVP nismo dirali ali bude prvom prilikom išla majstoru, dugo je stajala bez posla.

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
Skupa neka generalka si mjenja i kuplung kompletno i nesto u mjenjacu ili hidraulici

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Ne, samo motor. I prvi put mi je isto toliko bila. Bilo je komplikacija oko bloka pa su tokari malo više koštali. Koliko god da je koštala ne sumnjam u majstora da me je zeznul. Neki rade i po par stotina kuna generalke ali moj majstor je malo skuplji.

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Prije par dana su pojedinci skolili malog vezano za generalku,a covjek je bio u pravu....
Cist je primjer ova dadina generalka.....Covjek nije dirao prednji kraj,cak ni pvp,...Ako nemas potrebe ne cackaj mecku u p...u

Dobro ti izgleda ursuz

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Jeb.. nemremo svi sve znati. Volio bi da znam sam popraviti takve stvari, ostalo bi par tisućaka doma, ali eto nejde. Sve drugo se usudim dirati ali u motor nema šanse da diram.

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,746
Mene je došla oko 2000 više, sve je stavljeno novo što se da izmijeniti, plus lamele. Strojna obrada dosta nosi. Mislim da sam samo za uređenje glava i postavljanje ventila dao preko tisuću kuna.

bm joja

Aktivni član
Tu od
17 Ožu 2016
Poruka
377
Dečki dragi ima jedna stara poslovica koliko para toliko muzike.Koliko uloziš u generalku toliko i dobiješ.

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,746
Ja sam samo napisao da je cijena tu negdje okvirno ista, manju razliku nose nijanse.

bm joja

Aktivni član
Tu od
17 Ožu 2016
Poruka
377
Kolega mislio sam na nedavne postove o generalki za 5-6 tisuča.Sama riječ generalka sve govori.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Mene je došla oko 2000 više

I mene če skoro toliko doći dok odnesem PVP i dizne. Prije popravka je radila dobro ali valjda od stajanja je dobila. Neznam ni sam ali čini mi se da je prije malo drukčije delal. Prije je imal tamo negdje oko 800 obrtaja da neradi ravnomjerno. Sad se to proteže od 800 pa do 1100. Kad dođe na red ide kod majstora pa kak bude. Kod lovre je kompletna reparatura oko 1400 kn sa novim ulošcima dizni.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,812
Napokon gotovo .... ajde falim te bože. Sad nek pomalo vrača uloženo.

Kolko sati ima nakon remonta?
Probaj mu svakih desetak sati staviti friško ulje u boš pumpu, možda dođe k sebi.
Ako ne dođe k sebi u fazi razrađivanja obavezno na remont da ne sjebe novi motor.
Dize su vjerujem provjerene?

Najnoviji postovi

Na vrh