• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

telnett

Član
Tu od
16 Lis 2010
Poruka
81
:(handshake): Posto je ovakvas situacija i resenje zahteva budzenje . Namazes plutu sa crvenim silikonom malo deblje navrnes karter gore i samo ovlas zategnes . Kada se posle dan dva dobro osusi onda ga samo dotegnes i nece pustati sigurno . Svojevremeno kada sam generalisao citroen vizu sa pezoovim motorom tamo ide samo silikon. motor ima tri diftunga ukupno pa nije curilo .

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,722
Ne sluša on reduktore šluša on svoju bolju polovicu.:icon_kidra:

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,809
Ja imam informacije da ga priprema za tebe da ideš na natjecanje orača :icon_jook:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Vjerojatno ide s velikog na malog !? S lošijeg na boljeg .... :tongue:

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pa gle Muha, u jednu ruku mi je žal kaj ide s dvorišta, pucka mi se jućer plakala dok je saznala da sam ga prodalali, više mi zadnje vreme stoji nego radi, a za tih niti 2ha zemlje, malo šume i malčiranje po goricama bude i mali super.

Naviknuli smo se jedan na drugog, isto kak se muž navikne na ženino prigovaranje!

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,809
A znaš da sam se zafrkaval.
Bez obzira kaj ti ne treba veliki traktor mislim da je to skok s konja na magarca.
Ti si toga ursana donekle dopeljal u red a kaj buš kupil buš videl.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Gle zadnih 3g nisam sa njim napravil 200rh. Pa tražim nekaj da nije totalno groblje, a ne mora biti nit maneken. Uzel budem nešt lošijeg pa ga polako dotjeral u red, radionu imam, znanje imam na forumu

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,809
Moj glas ide k medi.
Mali ferac, to ti je tak-tak. Malo jači motokultivator s kabinom ako ju ima. Medo ima snage, a mali i kvalitete u odnosu na ferca. Ferac je jedino malo "udobniji".

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Kawasaki jesi skrenul jebate???
Citam i nevjerujem.
Neka stoji doma kakve veze ima kaj je veči traktor.
Danas sutra neznaš kaj bus kupil od priključaka i kaj buš delal a sa fercom buš uvijek na granici i neznaš kaj buš kupil.
Ti odlučuješ ali još si jednom dobro premisli.

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Oficir, već je prodan, čeka se samo utovar. Jbga kaj bu mi nešt stajalo na dvorištu kad ga nemogu iskoristit koliko bi se dalo. Meni bu mali ursus zadovoljil potrebe, a nekome bu moj veliki opet zadovoljil njegove potrebe. Ferac i vladika su zadnja opcija, imam za sad u ponudu 4 medeke, tj. 3 jer se za jedan još gazda nemre odlućiti bi ili nebi prodal. Ugl drugi tj kreće potraga pa ako tko zna kakvog iz mog oglasa u potražnji slobodno neka javi.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,722
Pa da prvi izbor je mali, a ako se ništ konkretnog ne nađe, eventualno 533 ili vladimirec.

Strela ute pukla si se ti morti najel ludih gljiva ili te tetec Cinober na to nagovara. Pa taj tvoj medo popapa ove kaj si nabrojil za doručak:fiery::icon_oak:.
A us to jeftino održavanje.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ne zato kaj ja imam malog Ursusa nego zato kaj je to razmišljanje pozitivno i od mene imaša veliki + ! :(y):

telnett

Član
Tu od
16 Lis 2010
Poruka
81
Imam pitanje za poznavaoce/majstore u vezi c360 . Imam ga dugi niz godina i uglavnom sam prezadovoljan sa njime osim jedne stvari a to je kardan i rad sa hidraulikom istovremeno kao npr ciklon a narocito prskalica . Ne volim da ga teram preko brzina u petoj jer pumpa ima preveliki broj obrtaja , sto zna da razgura gumice na pumpi, a i kada "cupne" na gore nije ni malo prijatno sa prskalicom od 700 litra vode u njoj .

E sada pitanje je dali se moze sta izvesti kao na primer na torpedu da je pumpa negde prikopcana na razvod ili nesto drugo iPpada na pamet da noviji Zetori imaju neki drugi sistem za to pa bi se dalo prepraviti ?

Najnoviji postovi

Na vrh