• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,809
Željo tu nekaj nije dobro i bojim se da to nebu dugog vijeka i da bu trebal reduktor uskoro dole.
Daj bog da se varam i da se neko s štangicama igral pa da je radi toga greška, ali se bojim da nije tak.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Sutra ide u šumu i tortura ako izdrži ok ako ne znači da ne valja , no kak je lijepo stisnuti kad je špera visoko ,pa getribu je slagal ovlašteni servis . Špera je uzubljivala dok je papuča bila 1 cm do poda to bi bilo da je uzubila oko 2 mm a sad ide do kraja i uzubi do kraja a još nije na podu ( Muhač ide do dna :icon_lol:)..

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Muhač neznam kak je dobro ali kaj nije dobro da je dublje (do kraja) isprobal sem ga zakopčanog za orah a sutra ako izdrži ostaje tak .Jedino da dignem (podložim) pod . Ako izdrži imam automat od anlasera i bude Usrani dobil šperu na struju !!

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Muhač neznam kak je dobro ali kaj nije dobro da je dublje (do kraja) isprobal sem ga zakopčanog za orah a sutra ako izdrži ostaje tak .Jedino da dignem (podložim) pod . Ako izdrži imam automat od anlasera i bude Usrani dobil šperu na struju !!

često sam imal ideje oko špere , ako to napraviš kak buš znal da je isključena ?

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Isto kak i pravi traktori prekidač pali a štop svjetlo isključi (kad košmicu pritisneš nakon uključenja ). Naravno ako bu automat igral . No kontrolna sijalica i zujalica čekaju .

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ok , štop isključi napon na špuli ali to ne znači da je kanđa vani ..kanđa ne napeta sve dok se ne rastereti / ujednači teret na oba kotača .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,809
Koje su pak ovo perverzije. Probaj rukom gurnuti štangicu pa i pedalu koju nogom tiščeš pa bu ti odmah jasno da tam treba hidraulični cilindar a ne nekakva elektromagnetna kotva tak male snage.
Tu kruha nema.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Muhač pa ti mi ubiješ i ono malo volje kaj mi ostalo za posel , špera se stisne sa malim prstom ide skroz lagano a imam i jedan špindl pa možda da on uključi .?? Puknuti ako kočnica isključi onda bi se trebala špera osloboditi .

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,722
Muhač pa ti mi ubiješ i ono malo volje kaj mi ostalo za posel , špera se stisne sa malim prstom ide skroz lagano a imam i jedan špindl pa možda da on uključi .?? Puknuti ako kočnica isključi onda bi se trebala špera osloboditi .

Muhać ti je lijepo rekel da ti špera nije dobro naštelana ali ovi preko brda opet po svojem "glavom kroz zid":biggrin::fiery:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Muhač ima 999 odgovora točni a svaki 1000-ti malo fula ovaj mu bil 1000-ti :icon_lol: . Možda nije po čitulji ali po meni nekaj kaj je do kraja uzubljeno je dobro uzubljeno i narvno kad nije uzubljeno nesmije se dodirivati nego biti razmak

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,809
Muhač ima 999 odgovora točni a svaki 1000-ti malo fula ovaj mu bil 1000-ti :icon_lol: . Možda nije po čitulji ali po meni nekaj kaj je do kraja uzubljeno je dobro uzubljeno i narvno kad nije uzubljeno nesmije se dodirivati nego biti razmak
Ako si ti poštelal onak kak si napisal i kak sam te ja razumel onda nije dobro pa bil to ili ne jubilarni odgovor.
Kaj bum ja tebe učil, ti si zabrcal mnoge meštre na glasu pa bolje da ja učim od tebe :icon_biggrin:

Onaj automat, to ti je vrh vrhova. Nadam se da bu struje dost u bateriji kod težeg oranja,a ako nebu lako pojačaš alternator. Tu si doma :icon_wink:

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Možda je onaj vijak na vilici labav pa ne stigne uzubljivati? Kod mene dosta njih ima problema sa blokadom na velikim ursusima, teren je brdovit pa se dosta koriste a lako se ošteti ako se pod punim gasom nagazi.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Jedanput si rekel da je meni Usrani igračka (s tim se i slažem) automat za sad otpada izgubil se inače vuče 30 A dok obje zavojnice sišu struju.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,809
Možda je onaj vijak na vilici labav pa ne stigne uzubljivati?
Na koji vijak misliš Zoki?
Jedanput si rekel da je meni Usrani igračka (s tim se i slažem).
Pa jel sam lagal?

Špera na ursusima je ista ko i na zekanima, slićna fercovima novi tip, a po mojem te špere su jako dobre i rijetko odlaze ako su dobro poštelane.
Recimo MF ima puno pliče uzubljenje pa ni tam nema problema, a gde bi ovde bilo gde je to uzubljenje duplo veće. Možda malo teže odzubi ali kad primi .... i lako prima...

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Unutra, iza poklopca semeringa da bi mogao vilicu rastaviti postoji vijak koji drži vilicu sa osovinom i ako je tamo labavo nema ukapcanja.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

Najnoviji postovi

Na vrh