To nije dobro poštelana špera.sad ide do kraja i uzubi do kraja a još nije na podu
Muhač neznam kak je dobro ali kaj nije dobro da je dublje (do kraja) isprobal sem ga zakopčanog za orah a sutra ako izdrži ostaje tak .Jedino da dignem (podložim) pod . Ako izdrži imam automat od anlasera i bude Usrani dobil šperu na struju !!
Muhač pa ti mi ubiješ i ono malo volje kaj mi ostalo za posel , špera se stisne sa malim prstom ide skroz lagano a imam i jedan špindl pa možda da on uključi .?? Puknuti ako kočnica isključi onda bi se trebala špera osloboditi .
Ako si ti poštelal onak kak si napisal i kak sam te ja razumel onda nije dobro pa bil to ili ne jubilarni odgovor.Muhač ima 999 odgovora točni a svaki 1000-ti malo fula ovaj mu bil 1000-ti :icon_lol: . Možda nije po čitulji ali po meni nekaj kaj je do kraja uzubljeno je dobro uzubljeno i narvno kad nije uzubljeno nesmije se dodirivati nego biti razmak
Na koji vijak misliš Zoki?Možda je onaj vijak na vilici labav pa ne stigne uzubljivati?
Pa jel sam lagal?Jedanput si rekel da je meni Usrani igračka (s tim se i slažem).