• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Loše poštelana špera danas bila na testiranju u šumi , kak je nočas padala kiša bilo malo mokro idealno za mučenje špere. Špera stisuta do kraja drži i ne preskače drži u rikverc i napred u drugoj brzini voženo nekih 3 metra sa prvim kotačima u zraku . Kad se makne noga sa špere drži sama do prve promjene gasa ili stisnutok kuplunga . Sutra ponovo u šumu i opet tortura ako i nju izdrži ostaje tak loše naštelana .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,808
Ti si ko i ta bukva koju rušiš u šumi, neda se savinuti, samo oboriti.

Ako ima još mjesta za stisnuti između pedale i lima koji služi kao poklopac akumulatora onda nevalja. Ide predaleko i postoji mogučnost loma vilice.
Kontaš?

Kaj je takvo blato da špera treba ili se voziš naokolo nebi li kakvu kaljužu našel pa da tud ideš?

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
nek navari na pedalu ispod komad koliko ima lufta do poklopca i vozi.. slomilo se nebu niš..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,808
A kam više, pa vidiš da je kilu elektroda potrošil da ju podigne ... :(giggle):

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Muhač dobiti će graničnik , tak da se ne sikiriš ali biti će uzubljena do kraja . A več sam našel diferencijal od zetora komplet a kaj se tiče usporedbe sa bukvom to je uvreda i to te bude koštalo .:icon_fU:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,808
Nemoj samo više švasati, sad imaš kam pa pritegni na polužju.

A kaj bi ti lepše bilo da sam ti rekel da si hrast? Mlada bukva u proljeće ... kam ljepše.
Bum se ja iskupil za tu uvredu :icon_wink: buš platil kavu pomirenja.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Špera izdržala testiranje dobiti će graničnik jer poluga zahrđala pa da ne pukne neda mi se grijati ovak samo komad željeza ispod stisnute špere i švajs .A i tko zna kad će špera trebati .

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Usrani danas bil opet u šumi do sad poslušan špera nije trebala , na novom satu ima 55,5 rh :icon_super:

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Nema mu za kaj špera koristit sada osim za spuštanje po travi.
Ali i sa šperom manje trpi diferencijal.

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Tko ih je uopće išao ugrađivati na traktore. [emoji14]

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
to je bilo davno , mali na praksi je imal malu govornu manu , govoril je majstoru špena a radi tih, jel problema čula se špera .
Špena ja upala u nekakvu vrstu prenosnika , taj problem nedostatka špere je bil poznat ali u to doba nije bilo tehničkog rješenje prolema
.Jebi ga , bilo bi da sam ja bil prije rođen , ali nisam .

e sad mali je znal za špenu ali nitko mu nije vjeroval , pa je ta špena ostala unutra , nakon testiranje transmisije djelovanjem špene dogovila se špera , oni to tad nisu shvačali nego u prijenosnik odbacili kao neispravam , možda su govorili i nešto kao copernice , ali nije zapisom potrvđene pa se samo nagađa .

Mali je kasnije napustio majstora koji mu nije vjerovao i razvio pravi paptent špere jer je jedino on znao za špenu i valjda shvatio kaj se dogodilo , navodno je to anegdota , ali svak normalan kad pročita ovu priču shvača da je to tak bilo .

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Isuse dragi kak ti moreš :icon_toilet:... dugo biti na zahodu .... Ali, priznam, dobra štorija za uspavat dejcu.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Kak je Usrani slinil ispod 3 glave zanimalo me opče stanje motora. Odluka je pala skinuti glave skinul sem grane plehove a samo skidanje glava sem ostavil za Muhača . Ispod glava , sklopovi nisu dobri jedna klipnjača luft na maloj pesnici glave vračene natrag i čeka se zima za sređivanje (nove glave i sklopovi i nove pikse na klipnjačama ) Meni bitno da znam kakav je motor . E sad ulje ne troši vodu ne troši na čepu (iberlaufu) nema ni uljnih para suho . Rekel bi muhač čim lošiji motor bolje pali i bolje radi .

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
A zakaj bi uzimal nove glave? Pa mislim da su te stare ipak zero kvalitetnije i bolje da ih dadeš obraditi!

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,722
Nema Željac drugog posla pa si ga sam zmisli:icon_lol::^):.Bitno da bu to Muhać dobro naplatil l!!!!!!!!!!:biggrin:

Na vrh