• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kak je Usrani slinil ispod 3 glave zanimalo me opče stanje motora. Odluka je pala skinuti glave skinul sem grane plehove a samo skidanje glava sem ostavil za Muhača . Ispod glava , sklopovi nisu dobri jedna klipnjača luft na maloj pesnici glave vračene natrag i čeka se zima za sređivanje (nove glave i sklopovi i nove pikse na klipnjačama ) Meni bitno da znam kakav je motor . E sad ulje ne troši vodu ne troši na čepu (iberlaufu) nema ni uljnih para suho . Rekel bi muhač čim lošiji motor bolje pali i bolje radi .
a kaj bu takav nikakav izdržal sezonu siliranja ?

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Nema Željac drugog posla pa si ga sam zmisli:icon_lol::^):.Bitno da bu to Muhać dobro naplatil l!!!!!!!!!![emoji3]
Bogec bu pak dobil štrukle pod račun, ali ako je on s tim zadovoljan, tko smo mi da sudimo!? [emoji23] [emoji23]

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
a kaj bu takav nikakav izdržal sezonu siliranja ?
Zakaj nebi pa malo sem možda preuveličal , Kavich 400 kn je glava komplet isto obrada i dijelovi ventili zatvaraju gareži skoro nema a i piksa se ne čuje bar ja ne čujem lupanje ali ima lufta pod rukom .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,808
A kaj da napravim, pokleknul sam radi štruklja, ali da sam znal kaj me čeka nebi me dobil.
Ljudi betoniraju dvorove da bi majstora dobili, a ovaj ga je rastepel nasred dvora.... osječal sam se ko bauštelac na iskopu temelja ... da se barem na polju pokvaril, a ovak :icon_axe: no dobro, preživel sam.
Da nije ljubimac onom koji sve strga ja nebi ni došel.

Stanje:
Ne valjaju dvije čahure klipnjača, a možda i klipnjače. Bude videl kad rastavi.
Tri pikse su jako loše.
Jedan klip još malo pa bu prnjav.
Glava nijedna ne valja.
Ali i takav kakav je još bu išel.

Poklopac mjenjača nije dal skidati da vidimo jel ima mladih jer navodno je i taj dio prije nego je kod Željca završil uređivan. Nadam se ne ko generalka na motoru.

I ono glavno.
Krug mi nije dal :fiery:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,808
Ja???? Ja sam samo glave skinul i vratil ih nazad gore.
Mi smo stali svaki s jedne strane i on je za čas bil u voznom stanju. Stigli bi još i tvog malo defektirati hihi.
Limarija mu nije bila potrebna pa sam to njemu ostavil, ako je mogel pokojni Jaga tak godinama voziti .... Barem niko nebu prepoznal kakva to raga ide, jedino po zvuku reduktora a ionak mora kabinu skidati, samo neznam kad :(giggle):

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,722
Najvjerovatnije za godinu danahttp://www.poljoprivredni-forum.com/images/smilies/biggrin.gif

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
A kaj da napravim, pokleknul sam radi štruklja, ali da sam znal kaj me čeka nebi me dobil.
Ljudi betoniraju dvorove da bi majstora dobili, a ovaj ga je rastepel nasred dvora.... osječal sam se ko bauštelac na iskopu temelja ... da se barem na polju pokvaril, a ovak no dobro, preživel sam.
Da nije ljubimac onom koji sve strga ja nebi ni došel.

Ja sam U ŠOKU !!

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
a kak se zna da je piksa klipnjače otišla ?- radilica naprijed ostali stoj !! hihi
Nije glatka nego ima kao krugove riseva okomitih nema motor ulje ne troši . Klipnjača osječa se luft pod prstima ali ne lupa bar ja ne čujem , glave ventili malo potonuli ali zatvaraju . Razlog rastavljanja kod pranja motora ispod glava je slinilo razlog istog ispiranje nekokvakog taloga između dvije glave , u usisnoj i ispušnoj grani taloga skoro i nema . Motor normalno pali i dobar na ler gasu glave skidane iz dva razloga 1. da vidim kakav je i 2. da ipak Muhač dođe do mene :icon_rofl:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,808
Ja sam U ŠOKU !!
Prevedi?

ali ne lupa bar ja ne čujem
Pa kaj nisi rekel prije. Bi ja složil da se čuje. .
Razlog rastavlianja 1. da vidim kakav je i 2. da ipak Muhač dođe do mene :icon_rofl:
Sad imaš dva za zimu, mislim da se buš ti mene brzo zadvoljil hihi....
Mada rado dojdem, nikad ne odem praznih ruku, a i u toj našoj prijateljskoj kompenzacij ja uvjek dobro prejdem. Bolje nego kad sam računal svoje ruke.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,811
Zanimljivo kak je tak loš a na 183 stranici ove teme piše kak je prije kupnje napravljena generalka.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Od tad je napravil oko 1000 rh a sad loš i loš nije isto no kupljen je takav no ne troši ulje ne pregrijava se ne troši vodu normalno radi ne dimi i ne lupa u motoru ja sam sa njim zadovoljan . Mika rastavi bilo kojeg nakon 1000 rh biti će možda još i lošiji .

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ma stroj samo taki dobro vam se da otvarat svakih 1000 sati motor .

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Mali na 560 je bila piksa puno puno lošija sve 4 klipnjače imale daleko više lufta pa je uz potrošnju ulja radil 10 -tak godina malo je frfljal dok Usrani radi ko novi .

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Nemoj s malim opće raspravljat jer nema smisla, vidiš i sam da je za njega ferac vrh vrhova! [emoji1] [emoji23]

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Nemoj s malim opće raspravljat jer nema smisla, vidiš i sam da je za njega ferac vrh vrhova! [emoji1] [emoji23]

Pa neće valjda ursus biti vrh vrhova .
Meni je ferguson privremeno dok se ne zamognem.
A nema milosti da mi daš usranog jednu godinu radio bi na njemu generalku prvu godinu poslije mene odmah.

Najnoviji postovi

Na vrh