• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pa neće valjda ursus biti vrh vrhova .
Meni je ferguson privremeno dok se ne zamognem.
A nema milosti da mi daš usranog jednu godinu radio bi na njemu generalku prvu godinu poslije mene odmah.
Ursus je za ferca svemirski brod. To je traktor za suho i tvrdo, pokaži mu čašu vode i propada do getribe!

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

c360

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2012
Poruka
376
Ja sam prije imao c360 i bio sam prezadovoljan sa njim.Nije se kvario jedino je izbacivao iz brzine.Sa njim sam bio zadovoljniji nego sa zetorom 7011 koji je puno veci potrosac a nije puno jaci.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ja sam prije imao c360 i bio sam prezadovoljan sa njim.Nije se kvario jedino je izbacivao iz brzine.Sa njim sam bio zadovoljniji nego sa zetorom 7011 koji je puno veci potrosac a nije puno jaci.
Zanimljivo, ali na više mjesta sam imal za čuti da 360 voli izbacit iz brzine, dok 355 ne. Moj 355 je prije mene vjerojatno prošao sito i rešeto i na oko je izgledal ko da ga je drava ispljunula, ali osim kaj mi je jedanput ostal u brzini, mojom krivicom, na getribu stvarno nemam zamjerke.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Složil bi se z Muhom da je to do nemara vlasnika, jer utvrđivaći nisu skupi, a ako se i letva zajela, opet nije skupa za promjeniti.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Meni izbaciva iz druge iz treče ne utvrđivač je dobar ali utor na letvi vilice nije , 560 ima oko 5 000 rh oduvijek izbaciva iz prve brze u dol i iz reduktora u brijeg . Muhač moreš ti skidati poklopac getribe ako ti se da (kupim dihtung da nebudeš u trošku) jedini uvjet je da bude do 17 sati vračen jer tad mora silirati za gladne krave .Jer to je tatin posel pa bi bil ljut ako bi to moral raditi sa IMT-om :x:.

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,808
Šapnul je meni tata od Željca da je ovaj to sve strgal u ono malo kaj je s njim radil.
Veli tata da je Željko kad je mali bil i lopatu pokvaril......

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pa jednostavno je to, strgaš štilove i nemaš brige oko lopate.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,722
Kavić i Muhač jel vi morti znate tko strga radni alat:(rofl):Ak znate recite(napišite).

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Veli tata da je Željko kad je mali bil i lopatu pokvaril......
Sad si ubit pa ja nisam sa lopatom radil više od 100 sati sve ove godine kak je rekal naš punovažni kolega "nejdu mi niže rangirani poslovi" :(giggle)::icon_lol:.

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,808
Ali znal bi objasniti kak se s njom radi :(giggle):

E moj Željac, bolje da si uzel onu slavonsku Ursulu kad sam bil s tobom ali nisi htel. Radije si išel sam .... ko zna kam si ti blejal umjesto da si traktor ogledaval.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
A kaj je tu je sada,buš mu ga za štrudlu i sir osvježil i posložil i još ga bu dugo služil,a i ni mu to jedini na dvoru,pa i nebu puno i teško delal.

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,808
Jel ja????
Nema betonirani prostor koji bi se dal iskoristiti, a i stolnjak bijeli mora kupovati.....
Bude on to pomalo kroz zimu ili dvije, sad je bila gužva pa sam ja samo malo u pripomoć uskočil.

Za sira i vrhnja se ti ne brigaj, toga ima gde hoćeš, tjesto treba znati razvući :(happy):

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Ja vjerujem da bu željkec išel zbetonirati 5kvadrata,toplo je brzo bu suh beton,a kolko sam uspel skužiti da ti najviše cijeniš i voliš baš njegov sir i štrudlu ili od žene...?

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
...za poštenog Ursusa ili čak Zetora :D:

Neću da vrijeđam ima tu i poštenih ljudi pa da svašta piše .
Al što volim kad susjedi svako malo genralku rade na ursusu vi hvalite ali moje oči vide.
Ako će da radi odmah je gotov.
Mekan je ko papir pukne klip, jednom raspane se reduktor.
Onda između reduktora i trube se odvijali šarafi pa to radili.
Špera svako malo sad je zavarena na šrafau.
Masan isto ko imt i gore.
Izbacuje iz reduktora španer drži u brzima.
Hidrulik na malčeru padne brzo a sve novo.
Pregrijava se neki dan nova pumpa vode i plastičan ventilator.
Da moram s time raditi prestao bi se baviti poljoprivredom .
Zetor je druga priča .
A na ovima sam vidio kvarova da mene boli glava radi se o 360 i 355 plavi motori žuti oklopi.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Mali, možda je kod tebe problem u majstoru? Bome kod mene ima u neposrednoj blizini dva ursusa 355 i ne žale se baš vlasnici na njih.
Ja imam imt 560 i ako pričam o njegovim manama to ne znači da ne volim raditi sa njime ko ni da traktor ne vrijedi i ne bi ga zamijenio ni za ursusa a ni za zetora njegovih godina, sve i da ih pozlate. To su stare mašine od kojih si ne možemo priuštiti bolje a to što si ljudi dobacuju moj je bolji od tvog ne treba uzimati ka srcu.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

Na vrh