Ne nego u crnoj kutiji zbog kojeg hidraulik poskakujeSigurnosni ventil na cilindru?
Nemora ako ti ne želiš ali taj usisni filter niko nikad ne mjenja ni ne čisti.Znači mora i pumpa van ? Ok u ponedjeljak ispuštam ulje i skidam pumpu dolje ionako mi djelovi dolaze tek u utorak.
Skidam je u ponedjeljak dolje vec kad se sve radi neka bude sve kako treba zanima me i zupčanik pumpe hidraulike dali on ima lufta.Nemora ako ti ne želiš ali taj usisni filter niko nikad ne mjenja ni ne čisti.
Danas si odmah jos naruči brtvu poklopca pumpe hidraulika i usisni filter.
O rinzi za cjevčicu i filter hidraulike bi se trebali nalaziti u garnituri O ringa koje si naručil.
Bude videl u kakvom je stanju kad rastavi razvodnik.Ne nego u crnoj kutiji zbog kojeg hidraulik poskakuje
Muha slikam sve kad rastavim , pa ako budete mogli po slikama procjeniti u kakvom je što stanju.Bude videl u kakvom je stanju kad rastavi razvodnik.
Obično kad jedan od ta 3 ventila pukne dolazi i do oštećenja dosjeda.
Ali posto njemu samo popusta ne vjerujem da je koji od ventila oštečen
Ta cjela mašina je mana.... ali kad ja to velim onda se ponosni vlasnici uvrede.Muha dobro ste mi rekli da skinem pumpu hidraulike vi vec znate sve mane ove mašine