Ako ste ugradili Ursusove čepove i ako bu u njemu voda kroz godinu ili dvije bude opet prilika za slikanje
Tu iz Boš pumpe nemože ulje van.
To ulje curi iz motora, a pušta na O-ringu između pumpe i bloka.
Mislim da se baš niste proslavili sa tom generalkom :icon_scratch::icon_scratch:
Provjerite dize i natočite ulje u pumpu.
mada meni sve više smrdi na pumpu čim tak loše radi
Trebal si prije pitati mada i znalcu problematike ponekad pokušaju uvaliti Ursusove čepove glava za Zetorove glave.Tražio sam za ursusa. Valjda mi ih je onda njegove i dao. Nisam pitao za koji su traktor. Nemam namjeru stavljati vodu baš zbog tih čepova.
Ako mu fila previše goriva u krivo vrijeme moguče, ali onda to kaj izlazi izgleda kao ulje, a u stvari je to nesagorela nafta.Ok,ali uglavnom stalno moram dosipati ulje u pumpu!negdje nestane!!dali mislite da je regulator moguc razlog sto izbaci ulje na auspuh,i ima ovakav zvuk preko 1600 obrtaja!
Ako mu fila previše goriva u krivo vrijeme moguče, ali onda to kaj izlazi izgleda kao ulje, a u stvari je to nesagorela nafta.
Misliš s lijeve strane, s desne je Boš pumpa?Sa desne strane imaju dva kvadratna poklopca koje drzi po jedan saraf na sredini poklopca
a malo ste se mimoišli u smjeru gledanja... Muhaničar gleda od napred od kilerakrajeve motora,a ti gledaš sa vozačkog sjedala... uglavnom,muhaničar je u pravu.. poklopci se nalaze sa lijeve strane,iznad indikatora pritiska ulja u motoru,...Sa lijeve strane strane je boš pumpa na velikom ursusu a sa desne te poklopci, to su dva poklopca unutra je bregasta, a na njih sestavlja i u slucaju nuzde odušak... Muhanicar, mislim da sad znas