Re: ursus 355 problem sa hidraulikom
dado zašto je u tome problem
evo slika je posuđena sa neta i zanemarite ove dugačke zelene strelice to je muha sliko pa sam preuzeo tu slike, sad ču vam ja probati objasniti šta smo mi radili ja i punac
ovo sa crvenom strelicom uopče nije bilo zakačeno tu znači taj ventil nije nigdije bio zakažen pa smo skinuli sve i to napravili i onda smo montirali nazad poklopac jer smo mislili da če valjat al on opet digne i nespušta, pa smo opet skidali dole kad smo skinuli onda smo oprali crnu kutiju u nafti
onda smo primjetili da ovo označeno plavom strelicom (baš se i nevidi na šta mislim) to ima na vrhu koturčić koji bi tebo iči pa onome dijelu di je označeno smeđom strelicom samo malo niže, a to plavom strelicom je spojeno na ovome dijelu di je označeno žutom tu je osovinica mala i štiftna,
e al tu ima toliko lufta da taj koturić nejde po onoj vodilici označeno smeđom bojom nego ode ljevo do one vodilice i struže po njoj, to nismo sanirali nego smo sve ljepo oprali i namontirali nazad i normalno da opet nije htio spustiti, pa je punac nakraju odvezo majstoru,
danas budem napiso šta je majstor napravio tako da i drugi znaj u čemu bi bio kvar