Izvinjavam se svima forumašima na uvredama koje sam iznesel na račun njihovih trakrktora ali moje mišljenje je takvo.
Nije on loš, makina mu je strašna ali je ostalo sklono kvarovima koji se u svakom slučaju mogu preklo noči otkloniti i teraj dalje.
@ Oficir, i dalje pojma nemaš i nebum se s tobom raspravljal.
Razlika između mene i tebe je kaj sam ja svojim rukama opipal djelove, a ti si ušima čul ili očima pročital...
Koja budala je išla klipnjače mjenjati na prvoj generalci (a još veča ih je išla platiti, a treča komentirati)kad one u večini slučajeva poderu puuuno sklopova, isto kak i radilica.
Pitanje za tebe, ko je proizvođač Indijskih djelova motora za Ursusa?
@ Tomo 1987, slažem se s tobom u svemu.
Ta moja antipatija oprema Ursusu je u mojoj glavi, ali kak sam napisal volim osjetiti osječaj davanja i primanja gasa toga motora.
MUHA, kolika bi dnevnica morala biti da napraviš maturski rad kao sa Zekanom, na Ursusu? :icon_blackeye::icon_blackeye:
Bez uvrede, ali taj posel ja na dnevnicu nebi mogel delati, a ni niko platiti. Ako jedan zidar ima 300 kuna i jesti i piti .....
Takav zahvat meni nebi bil zadovoljstvo, tj psihički odmor, ali nekak mi se čini da bi mi bil izazov poslije svega.
Znam kolko voliš svoga didicu i da si mi bliže ja bi odvojil mnogo radnih sati da ti pomognem oko on onoga kaj nemožeš sam, naravno, bez naknade.
Vjerujem da bi stvarni potrošeni sati premašili vrednost traktora i zato svako ko ima volju mora imati malo znanja pa večinu sam odraditi ili mora imati traktor sentimentalnu vrednost, a gazda deblji novčanik.