• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ma daj gori smo od engleske, stalno curi. To sam se pocel prije posla, raspojil sam struju, zemem dole blatobrane i od zutra se selim u radionu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
I alah je pustil suzu na tvoj jad jer znaš da radiš nekaj slično Sizifovom poslu s tim kočnicama.
Jesi barem Zetorovo uzel?

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pakne sam vec prije zel, a fcera sam zel vanjske, dok raskopam idem po ostalo. Cena nutarnjih ursus, zetor je ista, 125 kn kom.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Mislim da je pakna po komadu oko 60, 70 kuna, a pojas ručne oko 100

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Dok ga raskopam onda idem po ostalo jer mi je ducan blizu a i kartera moram dole uzimati jer je bil vareni pre bivsem gazdi pa ga je izgleda var spigal i dosta je pocel sliniti. To bum dnesel dr tjedan u firmu nek mi ga na glodalici poravna. Rucnu niti nebum slagal jer faliju oni komadi za stelanje, nju sam vec prije slozil prek nozne za saki slucaj mada ju niti ne koristim nekaj pretjerano.
Imam kaj srajfiti celi tjedan pomalim.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Nemoj kartera skidati, ko zna kaj buš pak dole našel ....
Ako ništ drugo barem komadič rascjepke

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Veliš, slatko iščekivanje :) Svakak moram ulje i filtera menjati a i bar pocistim diht masu kaj mi pak ne zastopa filtera. Za sad ono se drzi i nemam primjedbe na posel jedino bi moral ventile dati malo presetati jer su poceli biti, bar mislim, malo preglasni zadnje vreme.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Radovidanas nastavljeni, rastepen desni kotač koji je inače več gorel jedamput i ispostavilo se da su pakne zapekle na bolclinima pa ih fedri nisu mogli vračat nazat. Nego dajtemi recite kak zameniti ovaj semering na sliki?
IMG_20140905_135652.jpg
[/url][/IMG]

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,803
Otšarafiš ova 4 šarafa na poklopcu i skineš ga i onda iskopaš semering, usput promijeniš gumice na osovini špere... pazi kolko ulja imaš u getribi da ti nebu curelo van.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Hvala mika, sam da pitam, dok uzmem to dole, nema nikakvih fedri odispod ili nekaj slicno?
Puki, vidis da opet letis napamet, a ljudi koji znaju na kaj sam mislil daju konkretan odgovor. Nemrem iti nutra i prema van slikati, imam 190 cm i 106kg :p

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
I kod satavljanja zablokiraj šperu lakše ćeš pogoditi kroz nju i diferencijal sa poluosovinoma kad budeš stavljal cijev iznad pojasa ručne za nju zaveži špagu da ti ne padne pa opet mora reduktor van a može špaga i za feder ako ne će trebat kad si gotov lako makneš .:icon_thumright:

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Sad vec malo zaj... Prvo sam stel cuti misljenje ljudi koji su vec presli taj krizni put pa znaju kud krenuti.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Ako misliš na mene ja sam smrtno ozbiljan zbog fedra sam ponovo skidal reduktor također zbog ključa za odzračivanje i on mi upal unutra od tad vežem sa špagom a ti kak ti drago . I davnih godina kad ni je bilo za kupit lajtunga isti sam odrezal da ne pukne kod odšarafljivanja i poslije ga na tom mjestu hartlotal da može ponovo funkcionirati .

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
I kod satavljanja zablokiraj šperu lakše ćeš pogoditi kroz nju i diferencijal sa poluosovinoma kad budeš stavljal cijev iznad pojasa ručne za nju zaveži špagu da ti ne padne pa opet mora reduktor van a može špaga i za feder ako ne će trebat kad si gotov lako makneš .:icon_thumright:

Zeljko, šperu sam odma potkajlal a ručnu sam za svaki slučaj složil prek nožne jer je netko več davnih dana povadil mehanizme van.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,702
Željko kako možeš Zezat čovjeka a ti mu daješ samo dobre savjete da nebu de prešel kao ti.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Željko mislil sam na puknutoga. :) Svaki dobar savjet zlata vredi, sam da se cim manje mučim.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,803
kawasaki ispod poklopca imaš feder i kanđu od špere al ne bu te niš po nosu klepnulo osim ak ga buš turil baš nutra:(think):, kaj se tiče sastavljanja zablokiraj šperu kak ti je i željko napisao...
Željko ti moraš ključeve držat kaj pesa na lancu:D::icon_rofl:

Najnoviji postovi

Na vrh