• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Naruči neku sitnicu pa buš videl, kasnije lako izračunaš.
Rekoh ja vama davno da je to roba na kili pa ste se smijali iz mene:x:

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Gle tam piše da je do 10kg dostava 17 zlota, nekih 35kuna, sam ne piše za kam vrediju te cene.

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Ma tko bude ti za 35kn poslal 10kg necega sim....al mi pala druga ideja....najdi nekog Poljaka nek ti uzme dok pe na more. Pod Dravskim mostom se najdete, bez brige, oni jako dobro poznaju tu lokaciju. Jos ak mu ponudis prenociste, dopelja ti pol Ursusa.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ha,ha,ha, ako mi iz kine dojde neka glupost od 50kn badava onda ne vidim razloga zakaj nebi iz poljske za 35kn. Šogor mi dela v IC-u i njima je sjedište firme v poljski pa dok nekaj nemaju v Zg na skladišti z poljske dojde za 2-3 dana z kurirskom službom.

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Ok, za Poljake ne budem tvrdil, al za Kineze je poznato da imaju subvencionirano od drzave slanje robe. Toliko toga stancaju da bi se ugusili ako nebi odmah lifrali dalje:(rofl):

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
I to je jedna istina, sad smo več malo dišli v off, ugl., treba sve deti na papir pa videti, ako ti 3-4 dana ne igraju v životu ulogu a more se prešparati zakaj nebi čovek zel!? Gle i za tih par dana dok čekaš robu se ima navek kaj šrajfiti po ursusu. :D

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Puknuti, pa poljaki su v eu, a taj broj se koristi dok delaš z zemljaj koje nisu v eu, jedino bi možda moglo se zakomplicirati kad bi oni te djelove naručili iz tanguzije direkt na moje ime, ili?
p.s. taj broj trebaju privatniki a js bi naručival na sebe a ne na opg ili nešt slično.
Imaš pravo za ovo boldano

I fizička osoba ako naručuje van eu treba eori broj

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Puknuti, stvarno ti nebi znal dali treba, žena zna kupovati gluposti na onom bannggodu ili kak se več zove, plati z karticom i to je to. Gle v najgorem slučaju naručim na ujaka na firmu.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Mota se medo i ovak lagano, a zate peneze slozim na 5 ursusa servo volana i još ostane za pive pred dučanom. :)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ja sam trebal eori broj kad je išlo preko fedexa , oni imaju navadu da svu robu šalju na carinu jer jedino tako imaju priliku naplatiti špediterske troškove , ima tu i ležarine itd ..telegram ako nema tvog kontakta i još sto gluposti koje sam zaboravil .
Uglavnom kod prvog kontakta moraš dati punomoč da te oni zastupaju a onda te oderu .
Googlaj malo ima dosta takvog štiva po forumima .

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Gle nisam se susretal z tim tak da ti stvarno nebi znal, ako dučan ima u ponudi DHL i FEDEX, onda vjerojatno imaju nekakve ugovore o prevozu, a kaj se tiče tvojeg navoda o carini i slično to mi je i namjera provjeriti u dhl-u i fedex-u jer dok sam uzimal od trgo agencije dostava je po paketu prek inter-europe 30 ili 35 kn po cijeloj RH-a!

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Evo mene opet pošto su me malo voda i tikve zaustavile u radovima, sutra nastavljamo, samo da se požalim na trgovinu na Hr način. Dakle desna strana je gotova, ljeva je širom, karter dole ulja i komadi sam čekaju start dalje. Dođem danas u dućan po onaj šuplji vijak kaj spaja ljevi i desni cilindar sa lajtungom i nema. Reko daj narući, veli nemam de, reko daj mi onda m12+1.25 šuplji vijak jer sam štop već prije rešil sa fercovim poteznim, frajer nema. Prejdem 5 dućana prije posla i niko nema prok... šrajf, svi imaju m12+1.5, i sad sam dal napraviti u jednoj strojnoj za 50kn. Katastrofa, imamo sve kaj treba i nemam ništ do petka jer nemaju prije vremena.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Karter :icon_eek: , za kaj si karter skidal :(whew):

Kaj buš, negde se s njima potrkavaju jer im smetaju, ali nekak sam siguran da bi toga našel na kakvom otpadu...
Mislim da si mi bliže znam ja gde bi trebalo ruku gurnuti

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Na starom se je gvint zul več prije pa reko dok menjam denem sve novo ali nigder za kupiti a pošto mi štop šalter ne treba sam odlučil deti šrajfa. Karter je dole išel jer je bil nekad vareni pa ga je pignulo, sad ide pod hoblericu i nema više curenja, a i zanimalo me kaj ima u njemu sve, ali da kucnem v drvo čist ko suza osim kupa stare diht mase.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Klasičen, mislim da je gus po izgledu ali je bil skršeni vjerojatno pa su ga varili i još dovarivali komplet prirubnicu gore i sad ne dihta kak bi moralo pa bum ju dal u firmu kaj ju na glodalici preleti, tj. poravna.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ekipa trebam stručnu pomoč. Traktor je skompletiran ali imam problem s kočnicama, počneju loviti tek na dnu. Kaj bi sad trebalo štelati, poštelati...? Nutra i vani je sve novo.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Nisam nešto stručan ali svejedno. Odzrači kočnice ako več nisi. Dolje između papuča kočnice i cilindara imaš šarafiće na kojima se more malo štelati. Ako si sve raskapal moral si videti te šarafe.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Odzračil jesam alo budem još jedamput preletel za svaki slučaj, one šrajfe na papućama sam stiral dokraja gore, budem se probal s tim još malo poigrati. Ja sumnjam ipak na zrak v sistemu jer dok sam sprobaval v radioni na trčkima je lovilo od sredine prema dole a drugi dan na cesti jedva na kraju nešt malo.

Najnoviji postovi

Na vrh