• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Najvjerojatnije si ga poprilično teral, a makina malo puše pa otud ulje. Probaj promjeniti gumicu i one štifte koji drže čep. Pazi kad ih izbijaš da ti ne odu u motor. Stavi neku krpu u uljevak i onda ih izbijaj i ne zaboravi ju izvaditi prije paljenja.

Koja polovica te zanima? Motor ili mjenjač?

Ako ti nije problem obije, a ak imas motora s sklopom kvacila i bez.
Nebilo ti tesko imam pitanje. Dali motor kod zamajca semerink ili odbacivac?
Naravno samo reci, samo se prije opere i dresira. Onda ponovo fotosesion.

Duboko pokoran i zahvalan.... :prayer:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Ako je orginal i nije ništ dirano onda ima odbacivač, ali postoji mogučnost ugradnje semeringa.
Slike uskoro.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Nažalost nejdu danas više slike, naoblačilo se.
Dobiš sutra ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Ovdje je več u poklopcu semering, a odbacivač je izbačen.

Bum probal potražiti sliku radilice na koju je još navučen odbacivač, mada mislim da tega nega, Uglavnom, odbacivač je komad lima navučen na radilicu i njega je potrebno prilikom ugradnje semeringa skinuti sa radilice.

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Ovdje je več u poklopcu semering, a odbacivač je izbačen.

Bum probal potražiti sliku radilice na koju je još navučen odbacivač, mada mislim da tega nega, Uglavnom, odbacivač je komad lima navučen na radilicu i njega je potrebno prilikom ugradnje semeringa skinuti sa radilice.

Ovo crveno je semeing (nemislim na brtvu poklopca), jel taj poklopac novi takav ili stari (u sto sumnjam po izgledu), i dali se kao takav moze kupit orginal za semering il se mora nosit tokarit? Odbacivac bi doso izmedju bloka i poklopca. Kak bi se zvala ova ploca gdje se sarafa zamajac? Slika nije potrebna.

Zahvaljujem na ulozenom trudu pisanja i keljenjem slika... :prayer::prayer:

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
Ovo crveno je semeing (nemislim na brtvu poklopca), jel taj poklopac novi takav ili stari (u sto sumnjam po izgledu), i dali se kao takav moze kupit orginal za semering il se mora nosit tokarit? Odbacivac bi doso izmedju bloka i poklopca. Kak bi se zvala ova ploca gdje se sarafa zamajac? Slika nije potrebna.

da nije radilica?taj dekl imas vj za kuoit to sam ja i na ferku mjenjao stavljao semering...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817

Da, to crveno je semering.
Taj poklopac se kupuje novi u kojeg paše semering ili se buši stari na odgovarajuču mjeru.
Odbacivač je navučen na radilicu i brtvi točno na mjestu gdje je sad semeringa. To su ti ustvari samo kontra kanali na tom limu..
To je radilica

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
To se bu razletelo. Ustvari možda i nebu, vidiš da se s njim radi u rukavicama :lol:

mariop

Član
Tu od
14 Kol 2011
Poruka
124
To se bu razletelo. Ustvari možda i nebu, vidiš da se s njim radi u rukavicama :lol:

Ha, ćuj i sam znaš sve zavisi kaj je on dobil s tim, jel to više dekorativne naravi ili...
Odnosno kolko je dobil...

beljac

Član
Tu od
11 Ožu 2011
Poruka
36
Dali mora da se menja poklopac (deki) kada se skida odbacivac a stavlja semering ili ostaje isti poklopac samo sa skida onaj lim sa radilice,i koje dimenzije su na semeringu.

Najnoviji postovi

Na vrh