Jučer sam isprobao jedan savjet od @MUHA i ostao sam zapanjen.
Imam problema sa kočnicama na svom Didici, desna radi više-manje dobro, dok lijeva nije nikako radila. Jučer uzmem cca. 1 dcl odmaščivača kojeg mi je ostalo, našpricam u lijevi doboš, 10-ak litara vruče vode iz kupaila nasuo, iscurilo to van i idem na probati jel ima to kakve koristi. Još naspem dvije litre te vruče vode u desnu stranu, bez odmaščivača.
Izađem na ulicu, peta, ručni gas do kraja i noga na lijevu kočnicu. Malo osjetim da hvata, i držim ja tako, malo pustim pa opet, kad počelo se to malo dimiti, pustim par metara pa opet, odjednom samo didica počeo gubiti okretaje... Pustim kočnice, zaletim se, kvačilo i noga na kočnicu, a on skoro u mestu. Tako isto napravio sa desnom, koči kao ludo. Niti imam ulja u posudi, niti sam odzračivao kočnice. Tako se ja malo vrtio po ulici, šarao... Još jednom u ponedjeljak prije tehničkog isto to napraviti i živio rođo..
MUHA, svaka ti čast!
Samo me sad zanima kako da naštimam da lijeva kočnica hvata malo prije? Desna mi malo prije hvata od lijeve pa bi probao i to srediti.