• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-360

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Taj krov je domači rad ili si pripasal od nečeg?

Opako sad Ursus u ovoj kombinaciji izgleda (y)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Tak mi i izgleda da je novi.
Svaka čast na napravljenom poslu. Još kad pretapiciraš to bu super.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Dali ovdje dolaze crijeva ako se postavlja vanjska pumpa hidraulike? Slabije se vidi zato što smeta kuka.....

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Ova strelica sa bočne strane je čep za ispuštanje i tu može usis ulja a ovaj sa prednje strane tlak iz pumpe.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Tako sam i mislio ali eto hoću da se uvjerim.Znači sa čepa gdje se ispušta ulje, dobija ulje u pumpu a na ovaj drugi otvor gdje je imbus vijak čini mi se, vraća ulje gore u kocku i onda ide u cilindar i obrnuto kad se poluge spuštaju.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Boro, ako misliš usis izvuči s te točke, bilo bi dobro otvoriti poklopac i s gornje strane postaviti neki nipl da usis ne ide sa samog dna, i oko njega (ako ima mjesta) postavil magnet.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Mislio sam staviti filter za dovod ulja u pumpu. Gledao sam malo na YouTube-u i vidim dosta je ljudi tako uradilo.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
A onda još i bolje. No, velim, bolje je ipak da pumpa ne usisava baš mulj.

Najnoviji postovi

Na vrh