• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-360

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Dali ovdje dolaze crijeva ako se postavlja vanjska pumpa hidraulike? Slabije se vidi zato što smeta kuka.....
Ovak sam ja filter riješil.
Sigurnjak moraš čepiti, a na mjesto crvene strelice dolazi tlak iz vanjske pumpe koju misliš ugraditi

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Uvijek kad ideš u rikverc ili samo kad stisneš pedalu kvačila?

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Uvijek dok se traktor kreće nazad,kad ide na leru osjeti se baš da motor malo guši, a naprijed ništa.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
A koliko visoko inače ručica ručne ide kad ju povučeš do kraja?

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Možda nekih 20cm od sica kad je povučem do kraja. Inače odlično koči kad povučem ručnu jer sam je malo štelao, jedino mi nije jasno zašto drži kad je spuštena kad idem u rikverc.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Kužim, ciljam na to da si ju možda prešpanal pa zato.
Probaj popustiti da lovi na zadnjem zubu. Ako to ne riješi problem onda moraš štelati na štangicama a to bu veselje

Dabio

Član
Tu od
28 Velj 2012
Poruka
523
Marko sve pohvale za ovo snimanje lijepo prikazano i objašnjeno. Gdje si kupio ovu kran dizalicu ,jako dobra stvar?

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Hvala!

Negdje na internetu, ne sjecam se vise na kojoj stranici.
Odlična stvar. Pogledaj što sam sa takvom napravio od svog Ursusa prije 2 godine.
IMG_20180828_164930.jpg

Dabio

Član
Tu od
28 Velj 2012
Poruka
523
Koliko je tona nosivosti dizalica? Marko dali ti možda pušta ulje na torzionoj osovini :)? Moram mjenjati gumice jer mi pušta ulje,pa eto jedan prijedlog za takav klip da snimiš...

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
2 tone je nosivost, ali iskreno, ja nisam baš siguran u tu nosivost...

Curi mi, da. To ima dosta posla da se to napravi.

Evo, iskreno, ja sam dva puta to radio i nisam riješio curenje. Ili nešto dobro ne odradim, ili su dosjedi poderani pa gumice ne rade svoj posao.

Obojao sam traktor u crno, pa me to više ne brine :cool::cool:

Dabio

Član
Tu od
28 Velj 2012
Poruka
523
Marko odlične ove 4 epizode ,sve pohvale za ovo sve detaljno prikazano i objašnjeno, nadam se da nećeš stati na ovome i da u budućnosti bude jos ovakvih videa i da nam budes komplet održavanje ovog traktora prenio preko videa. Ipak za one koji nikada nisu vidjeli kako to sve izgleda iznutra puno znači. Dali se mora ispuštsti hipenol ulje dok se skidaju reduktori?

Najnoviji postovi

Na vrh