• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-360

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Diferencijal izgleda ok pa mislim da nije on krivac.
Treba ju naštelati pravilno pa bi onda vjerojatno radilo ok.
Kakve sam ja sve kanđe viđal ova tvoja je super.
pravilno poštelana bu po mom držala bez brige.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Ma ne trebaju mi tako veliki :LOL:
Jedan turbak 6 cilindara, da napravim straight pipe i uživam u zvuku, jedan 335 za španciranje po selu, ostalo mogu popuniti 355/360 :cool:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Markec, 350 odnekud iskopaj i njega si uredi.
Onda buš imal dobrog Ursusa, ovo sve ostalo...

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Imamo jednog u selu, čak sam mu skoro i vlasnik postao, ali na kraju mi je drago što nisam.

Puno se uložilo u njega na kraju, a uz to sve i sa papirima ima problem.

IMG_20180511_174250.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
To su prve generacije velikih medveda.
Dobri su to traktori samo kaj su stari.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Kad se na bočnom reduktoru odvije matica od poluoosovine i ona 4 šarafa sa dekla vanjskog konusnog ležaja onda poluoosovina ide van?

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
A nije mi jasno zašto onda neće da ide, čak sam i sa čekićem i komadom drveta udarao u osovinu ali neće opet. Htio sam je izvaditi da vidim jel neki ležaj loš jer čuje se neko krckanje.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Mora iči, najvjerojatnije ti cvika ovaj ležaj ispod matica.
Hrastova planjka i urazumitelj od 3 kile na više i mora iči. Samo prije nego ga urazumiš naheftaj maticu ravno s osovinom. Malo bu navoj sačuvalo, a i kad izleti nebu ti na drugu stranu opalo na pod.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Poluosovinu sam izvadio ali ležaji su bili dobri pa sam to sve nazad vratio i stavio novo ulje u reduktor. Srce felge sam isto pregledao ali svi šarafi su stegnuti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Jel izašlo pomoču moje metode ili sam nekaj previdel i zaboravil?

Ispod ovog unutarnjeg ležaja imaš onu časicu i u njoj onaj komad rasječene i nafrkane žice?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Malo je teško provjeriti te ležajeve jer su konusni. Vanjsku polutku vidiš ali unutarnju treba dobro gledati jer valjčiči znaju sakriti oštečenje.
Ležajeve gornje osovine si isto provjeril?

Najnoviji postovi

Na vrh