Znam prijatelju nije lako. Ako bi mi neko ponudio novac za ćereslo neznam koja bi bila cijena. Za ovih 21 godinu je se momački naradilo ugrubo kad bi rekao da je isajlalo 10.000 kubika je malo.Nije mi bilo baš drago.
Znam prijatelju nije lako. Ako bi mi neko ponudio novac za ćereslo neznam koja bi bila cijena. Za ovih 21 godinu je se momački naradilo ugrubo kad bi rekao da je isajlalo 10.000 kubika je malo.Nije mi bilo baš drago.
Jel ti ovo staklo na struju?
Treba ti neki noviji stroj, s motorom koji troši i Ad Blue.. Ako bi mi neko ponudio novac za ćereslo neznam koja bi bila cijena.
Mali mjenjač od redukcija(ko i na 539) staviš u ler i onda preko mjenjača brzina mjenjaš brzinu kardana koja ti trenutno treba,kužišNe kužim kakav je to kardan preko brzina?
ma je imao je ali eto žao mi je sve platim i kupim i opet problemi, samo trošim, hvalaMajstor nije imao moment ključ!
Hvala, za savjete, pogotovo oko nauljivanja šarafa i dr. Naime kada smo slagali motor, nauljili smo dobro šarafe, budemo vidjeli u budućnosti, nisam radio teške poslove, hvala još jednom.Molim za pomoć. Vlasnik sam Ursusa 360 i mijenjane su glave nakon puknuća, loše održavan traktor. Promijenjene su nove brtve i štelani ventili i tako.
Sada vidim da mi na šarafe koji zatežu glave malo izlazi kao kompresija i masti vrh šarafa, kao da "pljucka".
Što je razlog toga., hvala.