Aha, to ti bu išlo kak i bakrene pločice :roll:To je dobar razlog da napravim 20-30 komada ..pa da narod može sam servisirati svoje spojke .
Znaš koliko to slini svakom TV ju.... ali tko bu to zel od mene kad sam gubav :mrgreen:
Aha, to ti bu išlo kak i bakrene pločice :roll:To je dobar razlog da napravim 20-30 komada ..pa da narod može sam servisirati svoje spojke .
Znaš koliko to slini svakom TV ju.... ali tko bu to zel od mene kad sam gubav :mrgreen:
I idu , baš im hvala kaj su ne na to natjerali , sad imam ovu na auta , specijalu , malom frfljeku ...i tak redom ..polako budu sve nove .Aha, to ti bu išlo kak i bakrene pločice :roll:
To je dobar razlog da napravim 20-30 komada ..pa da narod može sam servisirati svoje spojke .
Napokon neko da usmjeri temu u pravom pravcu :supz:Meni isto tako pušta na toj spojnici (dok je spojen neki priključak) ali samo dok nema tlaka i čim se optereti taj vod, više ne curi.
Jel su zaštitni poklopci bili na obadva ili možda obatri?ovaj prikljucak je novi nije radio nestio pretjerano kak se vec ostetio meni isto kad nema pritiska curi...
Jel su zaštitni poklopci bili na obadva ili možda obatri?
A jel curi ulje na sredini?Proklizuje mi drugi stepen kvacila a vozna ne proklizuje,luft na papucici sam smanjo do kraja.Kada ukljucujem kardan krci a kad hocu iskljuciti nemogu kardan se stalno vrti mogu tek ugsit traktor pa onda podici rucicu!di jos smogu sta postelat?da li one capice?
A jel curi ulje na sredini?
Čudno mi je to da se neda uključiti kardan i da istovremeno proklizava pa zato pitam jel curi ulje.pa izvana se nevidi, jedino da vidim kroz onaj polopac jel ima sta masno? prosli puta sam gledao nije bilo masno
i da zaboravio sam rec druk lager je dobio po tamburi cuje se kad radi u leru!
Te kapi padaju na nosač spojničkih osovina po kojima klizi potisni i one podmazivaju samo tu (nazovimo ju osovinu) i olakšavaju da potisni po njoj lakše klizi, a potisnom ni blizu ne dojduMali hint, i usro ima cijev kroz koju nekad kapneš par kapi ulja koje panu na druk. Nemoj previše da podmaže i lamelu.
Kako to misliš da se druk ležaj čuje kad radi u leru. Koliko je meni poznato a to sam izučio druk ležaj se može čuti samo ako stisneš kvačilo i nikako drugačije. Svaka lamela se štela posebno a ako nemožeš izbaciti lamela drži uključeno što uopće nemora da znači da kvačilo nije dobro naštelano nego se lamela počela odvajat od nosača i raširila se pa stalno drži uključeno. Ovaj problem ti je vrlo lalo rješiti fino popoloviš traktor i zamjeniš lamelu a kad već mjenjaš malu lamelu onda zamjeniš i veliku i druk ležaj a kad je već rastavljen zamjeniš semering radilice i semering spojničke osovine i onda si godinama miran.
Sinhron, na Ursusu :scratch Toga tam nema :finga:kad pustis kvacilo onda se cuje druk lager postelali smo papucice odvaja dobro ali kada se ukljucuje krci dok se sinhron ne zaustavi onda mogu uljucit kardan znaci iskljucenje radi alu steka sdamo ukljucenje!