jandric200
Član
- Tu od
- 9 Velj 2011
- Poruka
- 593
Dobro! Pozdrav!artyman:
zvao opet covjeka kaze da je c 360 i da mu na polocici pise da je 72 godiste,nema paira,genralan radjena i na motoru i na hidraulici,posto nema papira a peripetija je to registorvati,cekam da mi posalje orginalne slike od njega,
Dali ima neko knjigu ili upustvo za 355 da stavi link.
Muhanicar, tesko nama bez tebe a tebi jos teze z nama! Daj mi molim te reci dali stvarno moram restepsti pol 355-ice kaj zamenim ferode na rucni ili postoji neka mala tajna velikih majstora! daj mi lupi sliku de kaj moram spokapciti jer ovaj moj nema nist od ferodi i rucne, se ide gore novo, rucka, šipke i ferode! zahvaljujem unaprijed!
Daju se obloge ručne zamijeniti izvana, ali ponekad mislim da si puno prije gotov ako skineš reduktor dole, naročito ako to nisi nikad delal.Muhanicar, tesko nama bez tebe a tebi jos teze z nama! Daj mi molim te reci dali stvarno moram restepsti pol 355-ice kaj zamenim ferode na rucni ili postoji neka mala tajna velikih majstora! daj mi lupi sliku de kaj moram spokapciti jer ovaj moj nema nist od ferodi i rucne, se ide gore novo, rucka, šipke i ferode! zahvaljujem unaprijed!
Kao što vidiš i sam tu ni špere nema jer ju je več neko odavno izvadil, diferencijal vidiš na kaj liči, a sve zajedno samo pokazuje kakav mu je gazda. Inače jedan fini gospodin, poduzetnik .......... Nesmem dalje da ga ne prepoznašČuj, kad je već bil u ovoj fazi, kaj mu nisi i šperu zamijenil. Ili se ovak puno mekše uključuje :finga: