Cjena je 3500euraMa, to je previše novaca za takav traktor. Za te novce, ako baš hoćeš ursusa, mora biti ko novi.
Cjena je 3500euraMa, to je previše novaca za takav traktor. Za te novce, ako baš hoćeš ursusa, mora biti ko novi.
Cjena je 3500eura
Na Ursusu je sve problem, mani se toga smeča i skupi još malo pa kupi barem Zetora.Gledao sam danas uzivo ovog ursusa c-360:
http://www.pik.ba/artikal/6791262/traktor-ursus-360/
Na slici br.5 vidi se da je masna sredina traktora gledano straga i traktor slabije koči.
Zanima me jeli to veliki problem??
Traktor je inace 85god.
Na Ursusu je sve problem, mani se toga smeča i skupi još malo pa kupi barem Zetora.
Viš da bogec ima lanc oko vrata ko i svaki pes
Ok hvala na savjetu,dali to vrijedi i za zetora 4911 1980godina da je bolji u kvaliteti?
Puno i moja preporuka.
Ak mu je motor donekle sluzil te bu dugo.
Evo tog 4911:
http://www.pik.ba/artikal/6151131/traktor-zetor-4911/
Ma traktor je bonbon samo jos da je motor donekle i kupuj,vidim da ima novu pumpu vode i ac pumpu.
Ako ga budes isel gledat pogle jel gazda ima u njemu antifriz ili vodu.
Na oko super traktor i jos bu delal puno!
Ok hvala na savjetu ici cu da ga pogledam.
Ak ti treba kvalitetan traktor za sakakve poslove super odabir i obavezno ga odi pogle.
Sve isprobaj i prikopci mu nekaj na hidrauliku i ak trese kad digne to su gumice nije skup popravak i dosta na tim traktorima trese od starosti i ljudima se neda slagat.
Taj traktor se cijeni 4000 eura sa bočnom kosom i kabinom nije li to previše?
Ok hvala na savjetu,dali to vrijedi i za zetora 4911 1980godina da je bolji u kvaliteti?
Mislim da im je jedina mana kaj hoče usljed pregrijavanja pucati glave, ali ako je sistem za hlađenje čist ni s tim nebi smjelo biti problema.
nisam neki strucnjak ali na slici koliko se moze vidjeti cini mi se da su glave mjenjane...
Inace meni su na 4712 prvo izbili oni cepovi na glavama kad se pregrijavao, sta se tice cijene puno je 4000 za 4911 zetora...Ursus taj traktor preskoci...
Sve ovisi za sta ti treba traktor ja ne bi ursus vise nikad dao za 3 cilindra zetora...a imao sam i zetora i imam sad ursusa tako da znam o cemu pricam...
Kod mene puno slučajeva da nakon ursusa kupili zetora a nitko nakon zetora nije kupio ursusa još imam 3511 s iz 74 g i 6945 iz 78 ne bi ih mjenjal za ništa ursusa sam imal no nebi više meni se zamjeril 360 ursus i mali rus ne velim da nisu dobri a od 74 vozim traktore neznam koliko ih bilo ali mislim koliko novaca toliko vrijede i slažem se ćemu služe :icon_super:
Ovisi kaj bu radil takav si bu traktor i kupil.
Po kvaliteti taj zetor preskoci ursusa 335,355,360.
4911 i serije 4711...su najkvalitetniji zetori toga doba pa i danas i da zaboravil sam 3511.
Kod mene puno slučajeva da nakon ursusa kupili zetora a nitko nakon zetora nije kupio ursusa još imam 3511 s iz 74 g i 6945 iz 78 ne bi ih mjenjal za ništa ursusa sam imal no nebi više meni se zamjeril 360 ursus i mali rus ne velim da nisu dobri a od 74 vozim traktore neznam koliko ih bilo ali mislim koliko novaca toliko vrijede i slažem se ćemu služe :icon_super: