U strane jezike se ne razumem, ali vidim da je makina kaput.Let"s kill the silent....
Možda je pjesnik to i htio reči :scratch
U strane jezike se ne razumem, ali vidim da je makina kaput.Let"s kill the silent....
Nemoj se odmah ljutiti. Ja sam mislil na vanjski izgled.He he, makina je kaputt, al nemre se raspast da hočeš, jer postoji zakon koji glasi: Što stariji URSUS to bolji URSUS! - stara Rimska izreka, još ju je koristio i Julije Cezar i stari Spartanci kad su s Ursusima napadali Perzijance!
Ako želiš sutra bi trebal iči kod čovjeka u vezi nekog Zetora koji ga ima pa ti poslikam.Daj mi reci dali ima uopce kod nas ursus 350 i dali ga ima netko na forumu?
Teme o njima nisam vidio. Nisam ih vidio ni u oglasnicima.
Gospodo! Znate kaj je najveci problem... to sto koliko vidim ursus 350 i 355 stariji modeli imaju prednje gume 18 cola. A problem je taj sto cu ih ja morat mijenjat uskoro.
Tesko je naci nove, a i ako gledam nove gume dosta su skupe. Tak da se raspitujem o polovnima.
Savjetovano mi je na forumu da probam kombinirati glavčine od 16 cola, al radije bi da ostane kak je.
Neznam dali mozda postoji kakav veci tomo vinkovic ili lombardini sa 18 cola kotacima?
ne ne...nisi me razumio, Koliko znam ne postoji traktor Lombardini, nego si mozda mislio na goldoni, i vjerovatno su skuplje nego originalne 18-ke koje tebi trebajumihelja kaže:Sha, znači Goldoni ima gume 18 cola. Onda budem nesto iskombiniral.