I važna stvar,
na samom završetku zalemite bakreni neizolirani dio žice da bude tvrđi što je dobro za spoj i ne pogođuje oksidaciju ili metnite tuljke:
http://www.strojkoplast.hr/FotografijeKatalog/TuljciIzolirani.jpg
za 1,5mm² crvene boje ili za 2,5mm² plave boje.
Čuj, a zakaj nisi zel onu "flah" registarsku tablicu? Lepše bi ju bilo (ne)videti na kabini.
Pročitaj sve , to je gotovo ista šematvoja shema i shema od deinstalatora se slazu samo u slucaju zmigavac, koju sad treba koristiti
Ne , radi se o utičnici s vanjske strane i utičnici od strane gdje su priključna mjesta za žice ( to ispada isto kao da geldaš u utikač:rolleyessma sad vidim, radi se o dvije stvari shema spajnja uticnice i utikaca, tako da liejva i desna strana se zamijene
Ne , radi se o utičnici s vanjske strane i utičnici od strane gdje su priključna mjesta za žice ( to ispada isto kao da geldaš u utikač:rolleyess
Upravo tak i zato bi i bil poželjni jači kabel.samo nije mi jasno cemu treba za svaku poziciju posebna zica?
kaj nije jednostavnije dovuc jednu zicu do pozicije 1 i onda od nje samo paralelno spojit poziciju 2?
i di spajate masu?
na kuku ili na neki dio prikolice?
bas mi je ovo trebalo jer mislim da cu slagat instalaciju na prikolici za traktor.
samo nije mi jasno cemu treba za svaku poziciju posebna zica?
kaj nije jednostavnije dovuc jednu zicu do pozicije 1 i onda od nje samo paralelno spojit poziciju 2?
i di spajate masu?
na kuku ili na neki dio prikolice?
Čim u naslovu koriste riječ "EURO" ,garant je samo pitanje dana kad će i nama uvesti ovakav standard utičnice.Naši zakonodavci vole da kod nas sve bude po "euro standardu":butthead:
Sa ovom ima dovoljno izlaza struje, da osvjetliš NLOUtičnica Euro
13 pola