denisvalesic
Član
- Tu od
- 24 Svi 2016
- Poruka
- 122
ja sam već prvu vegetaciju imao problema sa gusijenicama morao sam prskati insekticidom već u četvrtom mjesecu. a kasnije su se počeli sušiti vrhovi ljetorasta , znači da sam trebao prskati i protiv stjenica koje su napale mlade grane..pa sam te iste vrhove morao kidati.nije toga bilo puno ali je bilo.Znači biljka traži zaštitu od prvog dana.
E sad da ja nešto pitam?
Neki dan kod mene bio čovjek iz savjetodavne službe te smo obišli nasad ,ženskih cvjetova otvorenih na sve strane lijepo za vidjet. Znači da bi ove godine trebalo biti i nešto ploda .E sad on mi kaže da sve plodove koji budu trebam pokidati tako da sva hrana ode u krošnju a ne da ga crpi plod jer nasad ulazi u drugu vegetaciju .Ja baš nisam zagovornik toga , kakva su vaša mišljenja?
E sad da ja nešto pitam?
Neki dan kod mene bio čovjek iz savjetodavne službe te smo obišli nasad ,ženskih cvjetova otvorenih na sve strane lijepo za vidjet. Znači da bi ove godine trebalo biti i nešto ploda .E sad on mi kaže da sve plodove koji budu trebam pokidati tako da sva hrana ode u krošnju a ne da ga crpi plod jer nasad ulazi u drugu vegetaciju .Ja baš nisam zagovornik toga , kakva su vaša mišljenja?
Posljednje uređivanje: