Molim za odgovor da li je isto CHORUS I CORMAX za zaštitu lešnika protiv Monilije i da li se oba preparata upotrebljavaju na temperaturi 5 stepeni.
Послато са 6044D уз помоћ Тапатока
Odakle ti Karate Zeon?Sto se insekticida tice kroz cijelu sezonu koristio sam dva insekticida, Karate zeon i Rogor 40,,,
Koristeno naizmjenicno jednom Karate a nakon dva tjedna Rogor,,,
Ove godine planiram raditi na nacin da s jedne strane bude prskano kontaktnim a sa druge strane sistemikom,,,
Od fungicida koristeno Signum, Chorus, Falkon, sredastva na bazi kaptana te mankozeba,,,
Naravno i bakar kao neizostavni dio,,,
Dali će bit velikih posljedica od ovih narednih minusa, meni su se većina reza otvorile, kako je kod vas
Odakle ti Karate Zeon?
Ima dosta preparata na bazi lambda cihalotrina ali koliko sam razumeo Karte zeon je imao jos nesto sto ovi preparati koji su sada u regularnoj prodaji ,nemaju.Kupljen u regularnoj prodaji, doduse nije u skladu sa onim sto propisuje ministarstvo ali Lambda cihalotrin je aktivna tvar koja u full kratkom vremenu odradi to sto treba odraditi a sto je vrlo bitno kod pojave stetnika tipa stjenice ili strizibuba.
Cetiri puta je jeftiniji od razvikanog Calypsa a meni on odradi posao sa kojim sam vrlo zadovoljan,,,
BOBIĆU ako nisi 2017. godine imao moniliju ploda onda je nikad apsolutno nikad nećeš ni imati. sreća tvoja.
Mislim da putovnicu nikada neces ni videtiNeznam niti jedna mi nije pokazala putovnicu. Ja sam ih ove tj. prošle godine uspješno počastila raznim koktelima tako da sam po tom pitanju iznimno zadovoljna, a tim više jer samo imali na preradi poveću količinu lješnjaka koji se sreo s tim insektom pa znam o čemu je riječ i o kakvoj šteti se radi.
Sreli smo se s pretjeranim urodom i velikom sušom.
A sada je situacija da su se muške rese već poprilično izdužile, a ženskih cvijetova se isto puno otvorilo. Nočas je pao snijeg i temperature su se nešto spustile, iako je to daleko od prave zime.
Čekam priliku da oprskam sa Corusom.