D
Deanzg
Guest
q
Veliku umovi jednako razmišljaju...
Veliku umovi jednako razmišljaju...
Gle čuda i ja sam to isto radio, po prvi put sa konjskim gnojem pa ću vidjeti kakav je.
Također NPK stavljam obavezno....
susjed turopoljac aj stavi neku sliku tvog kalibratora al iz nutra
ja sam u fazi izrade kalibratora imal bi 14,16,18 i 20 mm i jos na kraju budu ispadali svi veci od 20mm
jel to dobro kaj mislis
isto ako mozes poslikat stroj za lupanje iznutra tj samo valjak me zanima
Moraš ić po milimetar vjeruj mi 100% čisto!
Vidi se na drugoj slici uzduz linija,takvih ima 5 i na ta mesta ce se zavariti firiket(cetvrtast materijal 8x8mm) celom duzinom i on ce zahvatati lesnike,a ispred valjka ce biti metalna ploca sa 2 srafa pomocu kojih ce se ploca priblizavati i udaljavati od valjka. Pokretace ga reduktor sa izlazom od 45ob/min,a razlika u velicini lancanika ce podici na 130 obrtaja. El motor je od 0,5kw i 900ob/min
Krki i gradacija od 2 mm je sasvim OK. Zapravo sve zavisi kako češ uskladiti kalibrirku i drobilicu odnosno zavisi na kojem principu pojedini stroj radi. Mene su strojevi koštali 25000 kuna i sve je to profesionalno odrađeno i sve je lijepo skladno zatvoreno u kučište tako da ti ne mogu poslikati te detalje koji te zanimaju, ali mislim da ne možeš ništa puno pogriješiti, princip je jako jednostavan i svima poznat, a realizacija ovisi o dijelovima i materijalu koje si pribavio i koji će ti diktirati samu izradu...
Ukratko rečeno izbjegavaš konkretni odgovor i slike.
molim forumase ako imaju neke literature u vezi uzgoja lijeske da mi pošalju na mail; laib33@gmail.com
Ukratko rečeno izbjegavaš konkretni odgovor i slike.
Majstore ja sam objavio više slika od vas polovice zajedno, a i slike strojeva sam već više puta objavljivao pa si ih pogledaj a nemoj me gotovanski svaka tri dana tražiti da ih stavljam ponovo. Nisam ja servis za objavu slika po želji imam ja i pametnijeg posla... mislim da sam u više navrata bio i više nego dovoljno konkretan i nesebičan.