pajdo kaže:
P onome što sam čuo/čitao, Valtre su uistinu fenomenalni traktori, jedino ih još nisam uživo vidio u radu
PICEK
Kolika je cijena i što se sve nudi za model N91?
postaviti ću tokom dana cjenike u pdf formatu na net pa ću ti poslati link da si skineš i pogledaš informativne cijene ako te zanima..
pajdo kaže:
Jel po tvom mišljenju bolje uzeti taj model ili A seriju od 98ks?
ovisi za što ti treba ali ja nisam poljoprivrednik i ja sam te traktore samo vozio ali ne i radio s njima..
uz to ja još uvijek učim općenito o mehanizaciji tako da i nisam najkompetentniji..
ali mogu ti eventualno dati tel. broj naših kupaca i jedne i druge serije pa da probaš s njima razgovarati..
dati će ti konkretniji odgovor od mene..
pajdo kaže:
Mislim, s obzirom na omjer uloženo/dobiveno?
A serija je čista mehanika, fali brzina da bi s njom mogao raditi sve poslove..
ali traktor je manjih gabarita od N serije a član po imenu krx_pozega ti ima MF 4455 koji je ustvari Valtra A serija i koji se sastavlja u Finskoj..
pa eventualno možeš njega pitati kako je zadovoljan i što sve radi..
ima mjenjač 12+12.. s njom se ne može dobiti sva oprema koja recimo dolazi kod N serije (npr. na A seriji se ne može dobiti suspenzija prednje osovine)
N serija kao i T serija klasificirana je u tri modela: Classic, Hi-Tech i Advance pa samim time imaš i veću mogućnost izabrati ono što ti najviše odgovara..
isto tako u usporedbi sa konkurencijom N serija je konkurentnija cijenom nego što je to A serija kad se usporedi sa konkurencijom..
pajdo kaže:
Kako stojite sa servisnom pokrivenošču Hrvatske?
dva servisna centra, jedan u Zagrebu a drugi u Bizovcu ali naši serviseri su mobilni tako da su na terenu kad je potrebno..
jedna Valtra je naručena i dolazi u okolicu Varaždina..
radi se o T seriji a vidim da si iz tog dijela pa čisto da znaš.
pajdo kaže:
Pitam jer jer mi se već dogodilo da kad najviše trebam traktor, nešto na njemu rikne i ja moram čekati 3 dana da mi serviseri ponovno osposobe traktor!!!
A to baš nije ugodno iskustvo!! :x
nemam ti što muljati i lagati i govoriti bajke..
dio se naruči, pošalje se isti dan DHL-om i idući dan je u Zagrebu te ovisno o ažurnosti carinika u DHL-u ovisi dali ga se može izvući isti dan kad stigne ili idući dan..
ako je hitno onda uz puno moljenja sa naše strane se uspije izvući isti dan kad stigne odnosno kad nam oni pošalju papire..
potrošne robe (filteri i ostalo) te rezervnih dijelova imamo i mi na svom skladištu ali naravno ne toliko da bi se mogao pokriti svaki eventualni kvar..
imamo za Ursusa ako ti treba :mrgreen:
šala, šala..
ono što je prednost Valtre jest da se uz pravilno korištenje ipak ne kvari kao neki od konkurencije..
ništa nije savršeno, pa tako niti Valtra traktor ali si Finci ipak daju dosta truda da kupci budu zadovoljni..